Meer informatie
Meer informatie


4 resultaten
GAMMA verhuis/bewaardozen 5 stuks GAMMA verhuis/bewaardozen 5 stuks ecoCheque
684 klantreviews
Materiaal: Hout (bewerkt), Karton Kleurfamilie: Wit
Een handige verhuisdoos met een sterke en slimme autolockbodem, dat is de GAMMA verhuis-/bewaardoos karton wit 48x32x33 cm 5 stuks. De speciale autolockbodem zorgt ervoor dat de... Een handige verhuisdoos met een sterke en slimme autolockbodem, dat is de GAMMA verhuis-/bewaardo...
12.
99
Alleen ophalen in de winkel
Bekijk alles in verhuisdoos
GAMMA noppenfolie ECO 10x0,5 m
Uitstekend beoordeeld
38 klantreviews
Materiaal: Kunststof Kleurfamilie: Transparant
Voorkom dat je spullen stuk gaan en pak ze in met noppenfolie. Deze sterke GAMMA folie kunststof transparant rol van 10x0,5 m zorgt voor een optimale bescherming van breekbare s... Voorkom dat je spullen stuk gaan en pak ze in met noppenfolie. Deze sterke GAMMA folie kunststof ...
5.
29
Alleen ophalen in de winkel
Bekijk alles in luchtbelfolie

Verhuisdozen kopen bij GAMMA

Ga je verhuizen? Dan heb je stevige verhuisdozen, doeken en tape nodig. Alles om glaswerk, scherpe uiteinden of zwaargewichten veilig te transporteren. Bij GAMMA vind je professionele verhuisdozen met het label “Handle with care” aan scherpe prijzen. Je bent dus nergens beter voorbereid dan bij GAMMA.

Dubbelgolf kartonnen verhuisdozen

Verhuisdozen kopen doe je niet bij elke verhuis. Toch niet bij GAMMA. De dozen nemen weinig plaats in, maar vouw je snel en stevig om tot een verhuisdoos van juist formaat. Hoe groter de dozen, hoe meer gewicht ze kunnen dragen. Zo koop je ook verhuisdozen van dubbelgolf kraftkarton en driedubbele inslagbodem voor extra zwaar materiaal, zoals boeken en elektrische toestellen. Is de doos heel erg zwaar, dan kan je deze makkelijk vervoeren met steekwagens en meubeltransporters.

Extra handige verhuisdozen

Kies je voor een verhuisdoos met verstevigde handgrepen, dan til je deze makkelijk op. Zeker bij een grote verhuis is dat heel welkom om rugklachten te vermijden. Bovendien zijn de dozen voorzien van zelfsluitende bovenkleppen en handige schrijfvlakken, zodat je op elke doos kunt schrijven wat erin zit en naar welke kamer het moet. Ben je niet direct van plan om de dozen uit te pakken? Dan koop je best plastic opbergboxen en opbergdozen waarmee je alles kunt opbergen in huis en tegelijk snel terugvinden als je het nodig hebt.

Afdekfolie en inpakpapier

Glas en scherpe randen dek je af met inpakpapier of luchtbelfolie, zoals glazen en vazen. Om verschillende dozen tijdens het transport op hun plaats te houden, gebruik je stretchfolie. Met touwen kan je de dozen nog beter stabiliseren en vastzetten op een stevige ondergrond, zoals een pallet. Ook is afdekfolie goed om je vloer te beschermen tegen krassen.

Recent bekeken