Toon meer Toon minder

Spiegels

4 resultaten

Spiegel kopen bij GAMMA

Haal extra voordeel uit een spiegel in huis. Je verruimt niet alleen de ruimte, maar het siert ook je kamer. Letterlijk. Zeker aan een klassieke schouw hang je een spiegel als je de woonkamer stijvol aankleedt, met bijvoorbeeld kandelaars, kunstbeeldjes en schilderijen. In een moderne living past dan alweer een lange, smalle spiegel in een fijne kader. Zo benadruk je de lengte van de kamer en vergroot je het ruimtegevoel. Hoe zwaarder het frame, hoe intiemer je de kamer inkleedt. Ontdek hieronder nog voordelen die jou ongetwijfeld verrassen.

Grote spiegel met luxe spiegelverlichting

Hoe groter de spiegel, hoe meer zonlicht wordt weerkaatst. En dat betekent dus: meer natuurlijk licht. Dat is dus een slimme aankoop als je kamer wat donker is of als je de ruimte optisch wilt vergroten. Ook lijkt je muur minder plat als je er een grote spiegel tegen plaatst. Zo maak je de slaapkamer bijvoorbeeld een stuk dynamischer en speelser. Bij GAMMA vind je grote spiegels met bijhorende luxe inbouwspots. Zeer geschikt in je slaapkamer, dressing room of badkamer, waarbij je lichten dimt of versterkt naargelang je voorkeur. Met een wandspiegel kijk je snel of je outfit goed zit vooraleer je de deur uitgaat en kan je tegelijk de kamer sfeervol verlichten.

Handige toiletspiegel

Ook handig is zo’n kleine toiletspiegel, die je makkelijk rechtop zet of wegsteekt in je handtas. Of vind je toiletspiegels om omhoog te hangen, zowel aan je raam als muur. Stijlvolle decoratie dus, zodat het niet alleen handig is om te controleren of je haar goed ligt. Daarom kies je uit verschillende kleuren, frames en afmetingen, afhankelijk van je persoonlijke smaak.

Spiegel online bestellen? Extra voordelen tellen!

Je spiegels in de winkel kopen hoeft echt niet. Dat weegt soms te veel en is nog fragiel ook. Geniet daarom van een snelle levering aan huis voor alle woonaccessoires. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan geniet je morgen al van je favoriete interieur.

Recent bekeken