Meer informatie


3 resultaten
Livin'flame HR infrarood spiegel - LED - 120x60cm O_20% Vanaf €20 O_20% Vanaf €20
2 klantreviews
Kleurfamilie: Zilver Breedte product: 60.0cm Hoogte product: 120.0cm
Livin'flame infrarood spiegel LED 120x60cm Deze multifunctionele Livin’flame infrarood spiegel verwarmt én verlicht. Geniet terwijl je voor de spiegel staat van de aangename inf... Livin'flame infrarood spiegel LED 120x60cm Deze multifunctionele Livin’flame infrarood spiegel ve...
263.
20
329.00
20% vanaf €20
Promo alleen nog dit weekend geldig
Bekijk alles in spiegelpaneel
Livin'flame HR infrarood spiegel - LED - 80x60cm O_20% Vanaf €20 O_20% Vanaf €20
2 klantreviews
Kleurfamilie: Zilver Breedte product: 60.0cm Hoogte product: 80.0cm
Livin'flame infrarood spiegel LED 80x60cm Deze multifunctionele Livin’flame infrarood spiegel verwarmt én verlicht. Geniet terwijl je voor de spiegel staat van de aangename infr... Livin'flame infrarood spiegel LED 80x60cm Deze multifunctionele Livin’flame infrarood spiegel ver...
228.
00
285.00
20% vanaf €20
Promo alleen nog dit weekend geldig
Bekijk alles in spiegelpaneel

Spiegel kopen bij GAMMA 

Bij GAMMA koop je altijd een spiegel die mooi en functioneel is. Zowel voor grote als kleine ruimtes vind je spiegels die een open gevoel creëren en de sfeer brengen die je wenst. Welke spiegel je ook koopt, je vindt altijd de nodige bevestigingsmaterialen in de webshop.

Vele soorten spiegels online

Voor elke kamer vind je bij GAMMA jouw ideale spiegel eenvoudig online. Vooral badkamerspiegels, toiletspiegels en decoratieve spiegels zijn erg populair. Afhankelijk van je voorkeur heb je keuze uit spiegelpanelen met of zonder omlijsting. Of je nu een klassieke of moderne spiegel koopt, bij GAMMA zijn alle modellen functioneel. Bovendien bespaar je heel wat plaats, omdat elke spiegel eenvoudig te monteren is. Ook combinaties met meubels zorgen voor meer ruimte. Met een spiegelkast heb je bijvoorbeeld extra opbergruimte. Online vind je ook een ruim aanbod aan spiegels met verlichting. Met een led spiegellamp heb je altijd een helder licht en bespaar je heel wat op je energieverbruik. Wat vind je bijvoorbeeld van een zeshoekige ledspiegel? Je vindt heel wat moderne spiegels met ledverlichting in het assortiment Badkamerspiegels. Zoek je eerder een kleine spiegel, dan heb je keuze uit make-up spiegels en scheerspiegels. Eén spiegel is mooi, maar een verzameling van meerdere kleine spiegels is ook mooi en functioneel. Bij woondecoratie vind je ook andere accessoires om je spiegel aan te kleden.

Grote spiegels voor meer ruimtegevoel

Een grote spiegel biedt heel wat voordelen, zowel in kleine als grote ruimtes. Hoe groter de spiegel, hoe meer dieptezicht je hebt en dus hoe groter de ruimte lijkt. Vooral in ruimtes met een laag plafond vergroot je het ruimtegevoel met een lange, verticale spiegel. Zeker in combinatie met lichte kleuren maak je de weerkaatsing van het licht – en dus ook de ruimte – een stuk lichter. Hou je van een open gevoel, dan koop je best een grote spiegel. Ook in het assortiment Badkamermeubelen vind je grote spiegelkasten en meubelsets met een aparte grote wandspiegel.

Ronde spiegel voor een zachte look

Een ronde spiegel biedt een zachte uitstraling aan jouw interieur. Deze vorm maakt de kleuren in een ruimte zachter. De verschillende kleuraccenten zullen meer in elkaar overvloeien of ‘blenden’. In elke kamer is het mogelijk om zowel kleine als grote, ronde spiegels op te hangen. Afhankelijk van de afwerking en de omlijsting creëert elk model een eigen sfeer. Een ronde spiegel met ingebouwde ledverlichting past bijvoorbeeld goed in een moderne woning.

Recent bekeken