Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Livin'flame
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Terrasverwarmers & vuurkorven

53 resultaten
Bekijk de TOP 10

Vuurkorf en terrasverwarmer kopen bij GAMMA

Een avond doorbrengen in je tuin? In combinatie met hout en vuur ontdek je een tuinsfeer die bij iedereen in de smaak valt. Ook letterlijk, want een vuurkorf kan je ook gebruiken als barbecue. Heerlijk toch? Zo eet je gezellig buiten tijdens het eerste lentezonnetje of op herfstavonden zonder dat je een extra trui hoeft aan te trekken.

2-in-1 vuurkorf

Klaar voor een buitenfeestje? Dan steek je in geen tijd en gezellige vuurkorf aan. Je kiest uit hout of steenkool en koopt eventueel een grillplaat zodat je tegelijk een heerlijke barbecue hebt. En op-hout-gerookte grill smaakt heerlijk. Succes verzekerd! In de webshop vind je brandhout en andere brandstoffen.

Energiezuinige terrasverwarmers

GAMMA-terrasverwarmers garanderen jou heerlijk warme winteravonden. Een perfecte aanvulling dus bij een vuurkorf die vanop afstand onvoldoende opwarmt op een barkoude dag. Ontdek flame heaters die de charme van knetterend haardvuur evenaren, heel eenvoudig te bedienen en snoerloos. Daarnaast vind je ook energiezuinige infrarood terrasverwarmers.

Terrashaard: de blikvanger in je tuin

De charme van een haard én de praktische voordelen van een terrasverwarmer combineren? Dan ontdek je GAMMA-gashaarden die garant staan voor gezellige outdoor momenten. Een terrashaard is een echte blikvanger in je tuin die voor sfeer de beste scores behaalt. Daarnaast is het grootste voordeel dat het veilig is en je het toestel mag gebruiken omdat er geen brandgevaar is.

Alle terrasverwarming eenvoudig online

De ideale terrasverwarmer past mooi bij je tuininrichting en heeft ideale afmetingen. Zo is de hoogte belangrijk en hoe vaak je terrasverwarming gebruikt. Voor meer advies over de installatie en het verbruik kan je makkelijk terecht in je GAMMA-winkel.

Recent bekeken