Toon meer Toon minder
  • Prolight
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Nachtlampjes

10 resultaten
Bekijk de TOP 10

Nachtlampje kopen bij GAMMA

Een nachtlampje kopen is een ideale manier om de veiligheid 's nachts te verbeteren. Toch is het niet alleen handig om de weg naar het toilet te vinden. Ook helpt het nachtlampje een kind zorgeloos de nachtrust te vinden. Logischerwijs bestaan er dan ook verschillende soorten nachtlampjes. Zo zijn er pakweg nachtlampjes voor in het stopcontact en is er ook de zogenoemde nachtkastlamp. Met of zonder sensor of eenvoudigweg te bedienen met een drukknop? Bij GAMMA vind je hoe dan ook het nachtlampje dat bij jou en jouw huis past.

Van nachtkastlamp tot nachtlampje: ontdek het aanbod

Nachtlampjes komen in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Eerst en vooral zijn er bijvoorbeeld de klassieke nachtlampjes voor gebruik in een overgangsruimte, zoals een hal of gang. Zij zijn vaak voorzien van een geïntegreerde LED en je kan ze bovendien gewoon in het stopcontact pluggen. Ook modellen met batterijen of een snoer zijn echter beschikbaar. Sommige modellen zijn hierbij ook geschikt voor buitengebruik. Dankzij de bewegingssensor schijnen dergelijke lampen enkel wanneer dat nodig is. Niet geheel onlogisch dat GAMMA voor de meeste nachtlampjes ecocheques accepteert. Tot slot zijn er de nachtlampjes voor kinderen. Zo geeft het nachtlampje de baby een veilig gevoel, waardoor het zorgeloos slapen mag.

De rol van het nachtlampje bij de slaapkamerinrichting

In een slaapkamer kies je voor een algemene basisverlichting op basis van heldere inbouwspotjes. Wanneer je 's nachts echter de weg naar de deur hoopt te vinden, steek je anderzijds liever niet het grote licht aan. Weg nachtrust… In dit geval kan je beter kiezen voor LED-lampjes als oriëntatieverlichting. Een minder ingrijpende aanpassing is echter het nachtlampje. Dat is zeker het geval indien je zo'n nachtlampje het stopcontact laat bezetten. Even inpluggen en klaar is Kees.

Op onze website lees je hoe je de juiste lamp kiest en geven we je verlichtingsadvies. Verkies je alsnog een inbouwoplossing? Doe dan gewoon beroep op onze razendsnelle Montageservice. Vraag ernaar in een van onze winkels.

Recent bekeken