• Philips
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Halogeenlampen

38 resultaten
Bekijk de TOP 10

Halogeenlamp kopen bij GAMMA

Een halogeenlamp kopen is altijd een goed idee. Een halogeenlamp levert immers tot twee keer meer licht dan een gloeilamp. Dat licht is bovendien heel helder en de gloed oogt ook veel natuurlijker. Hierdoor is het ideaal voor gebruik in ruimtes waar we zowel leven als werken, gaande van de keuken tot de garage.

Wanneer kies je voor een eco-halogeenspot?

Een halogeenspot is ideaal om een mooie afwerking te bekomen, ongeacht of dat nu in de hal is of in de keuken. Voor een eco-halogeenspot kies je echter voornamelijk op plaatsen waar warm en helder licht een noodzaak is. Denk vooral aan locaties waar je sfeerverlichting monteert. Onder andere de woon- en slaapkamer ontvangen de halogeenspot dan ook graag. Het voordeel van de eco-halogeenspot is bovendien dat het ook dimbaar is. Boven op de aansluiting van jouw halogeen dien je een dimmer te installeren, en vervolgens pas je jouw spot aan in functie van de sfeer van het moment. Zowel op een romantische zomeravond als bij het spelen van gezelschapsspelen met de kleinkinderen, steeds is de verlichting aangepast aan jullie wensen.

Ga de eigenschappen van de halogeenlampjes na

Zowel het eigen merk GAMMA als merken zoals Philips en Handson spelen met diverse lampvormen. Denk bijvoorbeeld aan peervormen, steeklampen en kaarsvormen. Welke vorm je kiest, is afhankelijk van de armatuur en de ruimte. Zo leert de praktijk ons dat een mat laagje het licht extra sfeervol laat ogen. Denk tot slot ook aan de lampfitting en de lichtopbrengst van de halogeenlamp.

Wil je meer lezen over de verschillen tussen diverse soorten lampen en de meerwaarde van verlichting op basis van halogeen? Of ontdek je liever hoe je een dimmer installeert? In de websitecategorie doe-het-zelf advies leggen we het graag voor jou uit. Geen advies nodig? Bestel dan nu jouw halogeenlamp en ontvang het morgen al in huis.

Recent bekeken