• Ledstrip
  • Prolight
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Ledstrips

22 resultaten
Bekijk de TOP 10

Ledstrips kopen bij GAMMA

Ledstrips kopen doe je niet zomaar en dat weten we bij GAMMA. Als jouw expert in verlichting geven we jou persoonlijk advies. Ledstrips kopen doe je met dubbel voordeel als je weet welke leds te kiezen. Daarom hieronder een paar slimme kooptips.

Sfeervolle of functionele ledstrips

Ledstrips passen in een mooi, strak interieur en maken nieuwe ruimtes ook meteen heel sfeervol. Dit komt door de zachte lichtstralen in ledstrips en de verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen. Een goede kleurtemperatuur kiezen zorgt ervoor dat je de juiste ledstrips koopt: aan je keukenblad heb je bijvoorbeeld een felle led nodig, in je living een zachte ledverlichting. Met dimmers gebruik je ledstrips bovendien multifunctioneel.

Duurzame led

De voordelen van ledlampen zijn groot: ze bevatten geen schadelijke stoffen, zijn energiezuinig en hebben bovendien een heel lange levensduur. Met Philips-ledstrips, zoals de Philip Hue Ledstrip, haal je een gerenommeerd merk in huis. De reden hiervoor is dat veel meer energie wordt omgezet naar licht en niet naar warmte. Daarom worden ledlampen ook niet heet en zijn ze veilig met kinderen in de buurt. En trouwens: ledlampen zijn schokbestendig, terwijl een gloeilamp sneller breekt door trillingen. Ook dat verlengt de levensduur van ledlampen in een huis waar veel leven is!

Coole RGB-ledstrips

Zoek je een lounge-effect met jouw ledstrips, een speels effect zoals fade, smooth of strobe: van een klassieke ledverlichting ga je meteen over in een heel andere sfeer. Zalig, toch? Bovendien heb je met RGB-ledstrips ook een afstandsbediening waarmee je niet alleen de kleur, maar ook de lichtintensiteit regelt.

Ledverlichting online kopen

Ledlampen en ledstrips, zowel voor binnen als buiten: met ledverlichting geniet je tientallen jaren van stijlvolle en duurzame verlichting in en rond jouw woning. Via de online webwinkel bestel je binnenverlichting in een paar muisklikken. Is jouw bestelling voor 21.00 uur afgerond, dan geniet je morgen al van jouw gloednieuwe lichten. Met de GAMMA-klusvideo’s helpen we jouw verlichting aansluiten. En lukt het niet zelf, dan staat de GAMMA-montageservice je graag bij.

Recent bekeken