Slimme verlichting

Bekijk de TOP 10

Slimme verlichting kopen bij GAMMA

Slimme verlichting kopen, het is al lang geen sciencefiction meer. In een tijdperk van gadgets en bediening op afstand kon ook onze verlichting niet achterwege blijven. Slimme verlichting komt echter in uiteenlopende gradaties. In zijn meest eenvoudige vorm gaat het immers om lampen die we met de afstandsbediening aansturen. Echter hebben onder andere iDual en Philips Hue bewezen dat het ook meer mag zijn. Denk aan slimme verlichting die je met jouw smartphone verbindt en de mogelijkheid biedt om het aan te passen in functie van de setting. Met de slimme verlichting van GAMMA geniet je niet alleen van helder licht bij het lezen van een boek, maar ook van een zwoele sfeer op een romantisch avondje met jouw date.

De mogelijkheden van smart verlichting

Het potentieel van smart verlichting is groot. Zo bedien je vanaf jouw smartphone of tablet alle lampen in jouw huis, ongeacht of ze zich in de slaapkamer of in de tuin bevinden. Niet alleen omdat je zo optimaal geniet van de meest bijzondere momenten, ook omdat je wel heel eenvoudig laat uitschijnen alsof je thuis bent. Weg, inbrekers. Toch is er ook meer dan dat. De Philips slimme verlichting laat zich bijvoorbeeld combineren met enkele honderden apps, waardoor jouw verbeelding een absolute vrijheid krijgt. Spraakbesturing via Siri of slimme lampen die dansen op de hipste beats? Tegenwoordig kan het allemaal.

Smart lights voor iedere ruimte

De tijd dat smart lights zich beperkten tot leuke gadgets ligt al even achter ons. Tegenwoordig is het ook gewoon verkrijgbaar voor opbouw- en inbouwspots, staande lampen, hanglampen en lampen voor buitenplaatsing. Het kiest bovendien voor diverse fittings. Wel is het belangrijk om goed na te gaan wat al dan niet in de verpakking inbegrepen zit. Voor de iDual verlichting heb je bijvoorbeeld de bijhorende afstandsbediening nodig.

In de sectie klusadvies lees je meer over de verlichting in en om het huis en krijg je ook ander DIY-verlichtingsadvies. Klaar om jouw huis een slimme toevoeging te geven? Bestel dan nu jouw slimme lampen via de website van GAMMA en begin morgen al met aansluiten.

Recent bekeken