inspiratie

Ontdek Sweet Embrace™: De Levis kleur van het jaar 2024

In een wereld waarin hectiek en overprikkeling vaak de boventoon voeren, wordt het belang van een eigen, rustgevende plek steeds groter. De kleurspecialisten dvan Levis hebben met Sweet Embrace™ dé Kleur van het Jaar 2024 onthuld. Dit zachte en omarmende roze, gekozen op basis van wereldwijde trends en designexpertise, omhult je met een gevoel van warmte en vertrouwdheid, en past perfect bij de behoefte aan rust en geborgenheid die velen van ons koesteren.

De Sweet Embrace™ tint is een combinatie van zachtheid en karakter, waardoor het een ideale keuze is om je huis om te toveren tot een unieke en persoonlijke thuis. Deze kleur doet meer dan alleen muren verven; het raakt de emoties en creëert een sfeer van harmonie die naadloos past bij het moderne levensritme.

Tips voor het gebruik van Sweet Embrace™ in je interieur

  • Subtiele rust: Als hoofdkleur brengt Sweet Embrace™ een vredige en bijna dromerige ambiance in huis. Het versterkt natuurlijk licht en geeft de muren een subtiele levendigheid die een kalmerende omgeving oproept.
  • Krachtige combinaties: Bang dat deze zachtere roze tint te fragiel is? Combineer het met lichte aardetinten zoals Vintage Treasure en Easy Peasy om de kleur een sterke uitstraling te geven. Voor een gedurfde look kun je Sweet Embrace™ als accentkleur inzetten met contrasterende tinten zoals Violet Sensation of het levendige okergeel van Happy Flame.
  • Veelzijdigheid ten top: Sweet Embrace™ past zich moeiteloos aan aan diverse woonstijlen. Of je nu van strak design houdt of een warme landelijke esthetiek verkiest, deze trendkleur vormt altijd de perfecte achtergrond om jouw persoonlijke stijl tot leven te brengen.

Nieuwe trendcollectie: jouw unieke stijl

Naast de Kleur van het Jaar introduceert Levis ook een nieuwe Trendcollectie voor 2024. Deze collectie omvat een modern palet van dromerige tinten die naadloos samengaan met Sweet Embrace™. Dit maakt het nog gemakkelijker om je interieur een persoonlijke touch te geven en een warme, harmonieuze sfeer te creëren.

In een wereld die soms overweldigend kan zijn, biedt Sweet Embrace™ een welkome adempauze. Met zijn subtiel omarmende karakter brengt het niet alleen een vleugje kleur in je huis, maar ook een gevoel van rust en persoonlijke verbondenheid. Ontdek de veelzijdigheid van deze betoverende tint en laat je inspireren om je interieur opnieuw tot leven te brengen met de Kleur van het Jaar 2024 van Levis.

Shop Sweet Embrace™

Levis Ambiance muurverf extra mat Sweet Embrace 2,5 L Levis Ambiance muurverf extra mat Sweet Embrace 2,5 L ecoCheque
1 klantreview
Voor 2024 is de Kleur van het Jaar Sweet Embrace™. Deze zachte, positieve, toegankelijke en lichtroze basiskleur brengt een warm en comfortabel gevoel van thuishoren tot leven. ... Voor 2024 is de Kleur van het Jaar Sweet Embrace™. Deze zachte, positieve, toegankelijke en licht...
55.
29
78.99
Met GAMMAplus
30% korting vanaf 30.-
Promo alleen nog dit weekend geldig
Bekijk alles in muurverf

Meer klusadvies

warme-aardetinten-trend-gamma-app
Trend warme aardetinten: Een warme omhelzing voor een sfeervol interieur inspiratie
colour blocking-interieur-trend-gamma-app
Trend spelen met kleur: een vrolijke uitbarsting van kleur in jouw interieur inspiratie
japandi-interieur-trend-gamma-app
Trend Japandi: De harmonieuze samensmelting van Japanse en Scandinavische stijl inspiratie