stappenplan

Kleine schoonmaakklussen uitvoeren

Durf jij die schoonmaak klussen ook wel eens op de lange baan te schuiven? Pak ze nu aan met deze handige stappenplannen en schoonmaaktips. Zo krijg je jouw huis snel en eenvoudig blinkend schoon.

Dakgoot schoonmaken

Sijpelt er water langs je dakgoot of is het gewoon tijd voor het jaarlijkse onderhoud? Geef je dakgoot een grondige schoonmaakbeurt.

Bekijk het stappenplan

Schimmel verwijderen

Wordt het vocht in je badkamer niet genoeg afgevoerd? Dan kan je last krijgen van schimmel. Onhygiënisch en slecht voor de gezondheid. Tijd dus om er iets aan te doen.

Bekijk het stappenplan

Afvoer ontstoppen

Als de afvoer verstopt is, grijpen we al snel naar chemische ontstoppingsmiddelen. Maar je kan je afvoer ook op een gemakkelijke manier milieuvriendelijk ontstoppen.

Bekijk het stappenplan

Muur schoonmaken

Je poetst je hele huis, van badkamer tot toilet en van keuken tot berging. Maar één ding wordt bijna altijd vergeten: de muren schoonmaken. Ontdek hoe je deze aanpakt.

Bekijk het stappenplan

Tapijt reinigen

Je ziet het niet altijd, maar stof en vuil hopen zich op in je tapijt. Maak dus regelmatig tijd voor een grondige reinigingsbeurt.

Bekijk het stappenplan

Ontkalken

Kalkaanslag kan ervoor zorgen dat je apparaten niet meer goed functioneren. Regelmatig een ontkalkingsbeurt geven is dus geen overbodige luxe.

Bekijk het stappenplan

Terrastegels reinigen

Je terrastegels zou je één keer per jaar grondig moeten reinigen. Weet je niet waar te beginnen? Ga aan de slag met dit stappenplan.

Bekijk het stappenplan

Ramen wassen

Heb je ook zo’n hekel aan ramen wassen? Met dit simpele stappenplan ben je er snel vanaf. En dat zonder strepen achter te laten!

Bekijk het stappenplan

Dakpannen reinigen

Je dak reinigen is niet zo’n leuke klus. Maar toch sla je het best niet te vaak over. Een proper dak is essentieel om problemen te voorkomen.

Bekijk het stappenplan
Dit stappenplan komt voor in