stappenplan

Inspiratie voor je verfklus

Welke verfklus ook op je planning staat, inspiratie en ideeën opdoen is altijd een eerste belangrijke stap. Weet je niet goed waar te beginnen? Geen nood! Wij verzamelden voor jou de beste tips en leukste ideeën om mee aan de slag te gaan. Inspirerende kleuren, verrassende verfsoorten en originele kleurtoepassingen… je vindt het allemaal hier.

Levis kleur van het jaar 2022

Elk jaar bepalen de Levis kleurspecialisten samen met design experts de Kleur van het Jaar. De tint voor 2022 is de kleur Bright Skies™. De kleur doet denken aan frisse buitenlucht en open ruimtes. Licht, luchtig en vernieuwend.

Ontdek de kleur

Creëer sfeer met wit

Hou je van een heldere, lichte sfeer in huis of ben je geen fan van felle kleuren? Dan is wit de perfecte keuze voor jou. Ontdek hoe je in je woning sfeer creëert met witte muren.

Laat je inspireren

Zo mooi is monochroom

Hou je van een rustige, authentieke sfeer in huis? Kies dan voor een palet aan tinten die dicht bij elkaar liggen, of –nog eenvoudiger – verf je muren en houtwerk gewoon in dezelfde kleur.

Laat je inspireren

Doe meer met je muren

Wil je de muren van je slaapkamer of keuken iets extra geven? Durf eens te kiezen voor een speciale verf zoals renovatieverf, krijtverf of afwasbare muurverf.

Laat je inspireren

Laat je muur opvallen

Een kleine klus met groots resultaat: verf een accentmuur! Een klein verfklusje dat je gemakkelijk en snel kan doen. Blokkeer een weekend in je agenda en zet maar één ding op je to-dolijst: aan de slag met verf en borstel.

Laat je inspireren

Interieur- en kleurtrends 2020

Kan je interieur een totale make-over gebruiken, maar weet je niet waar te beginnen? Kijk dan eens naar de grote lifestyle-, woon- en modetrends van dit moment. Van hippe kleuren en trendy materialen tot de juiste accessoires.

Laat je inspireren

Ontdek het GAMMA verfmagazine

Laat je inspireren door het nieuwe GAMMA verfmagazine. Ontdek de nieuwste interieurtrends, de kracht van kleur en verschillende tips voor je volgende verfklus!

Bekijk het verfmagazine
Dit stappenplan komt voor in