close

Slim wonen

We kunnen er niet meer omheen: slim wonen is het wonen van de toekomst.

Je huis uitrusten met domotica levert je immers niets dan voordelen op: je vergroot het leefcomfort, je bespaart energie en je kan je huis beter beveiligen. En dat allemaal op een relatief eenvoudige en draadloze manier. In ons klusdossier Slim Wonen vind je alles wat je moet weten om je huis en tuin slim in te richten. Ontdek ook ons assortiment Slim wonen.

Slimme verlichting
Slimme verlichting bedien je via smartphone of tablet en heeft heel wat voordelen. Het biedt je meer gebruikscomfort, je kan er energie mee besparen en je huis veiliger maken.

Lees meer

Slimme beveiliging
Je huis zelf beveiligen met behulp van een slim alarmsysteem, draadloze IP-camera’s of een slim deurslot is helemaal niet moeilijk en biedt heel wat voordelen.

Lees meer

Slimme tuin
Maak van je tuin een slimme tuin met een automatisch druppelsysteem voor de planten en een robotmaaier. Zo bespaar je veel tijd en blijft je tuin in topconditie.

Lees meer

Slimme verwarming
Met slimme verwarming of een slimme thermostaat die je op afstand kan bedienen met je smartphone of tablet maak je je huis comfortabel warm en kan je ook energie besparen.

Lees meer

Slimme rookmelder
Een slimme rookmelder waarschuwt niet alleen met een piepsignaal, maar stuurt ook een melding naar je smartphone of tablet. Zo kan je steeds op tijd reageren, ook vanop afstand.

Lees meer

Domotica
Met draadloze domotica maak je van jouw huis een smart home : een huis dat je makkelijk bedient met smartphone of tablet. Voordelen? Meer comfort, energiebesparing en veiligheid.

Lees meer