Verfinspiratie
700x200_verfinspiratie_NL .png

Heb je plannen om je woning te schilderen? Maak dan eerst even tijd om de juiste kleuren en kleurtoepassingen te kiezen voor je naar de verfborstel grijpt. Op deze pagina’s vind je inspiratie en advies om elke kamer in huis een nieuwe frisse look te geven die helemaal bij jou past.

Laat je inspireren

Om je op weg te helpen bij het vinden van de perfecte kleuren voor jouw woning hebben we dit inspiratiedossier opgedeeld in vijf thema’s. Zo geven we je informatie over de verschillende soorten kleur en hoe die te kiezen, krijg je kleuradvies over de verschillende effecten van kleur en vind je volop inspiratie per kamer in huis. Daarnaast zoomen we dieper in op de verschillende woonstijlen en maken we je wegwijs in de nieuwste woon- en kleurtrends

verfkleurenkiezen-NL.jpg

De juiste verfkleur kiezen voor je interieur kan soms een heuse opdracht zijn. GAMMA helpt je graag op weg.

kleuradvies-NL.jpg

Een nieuwe kleur zorgt niet alleen voor een opgefriste kamer, maar heeft ook effect op de ruimte, en op je humeur! Ontdek hier hoe kleuren en patronen de verhoudingen en sfeer van een kamer kunnen beïnvloeden.

interieur-inspiratie-NL.jpg

Elke kamer in huis vraagt een eigen aanpak bij het kiezen van de juiste kleur en specifieke verf. Laat je inspireren door onze kleuren.

woonstijl-NL.jpg

Leer de verschillende soorten interieurstijlen kennen en ontdek de kleuren die ervoor geschikt zijn.

woontrens-NL.jpg

Ontdek de nieuwste verf- en kleurtrends. Laat je verrassen door magneetverf, krijtverf en zoveel meer.