Bij GAMMA streven we naar duurzaam wonen en klussen, daarom breiden we voortdurend ons assortiment ecologische producten uit. Over het algemeen zijn Ecocheques bedoeld voor de aankoop van ecologische producten en diensten. Ecocheques bieden dus niet alleen jou, maar ook onze planeet extra voordelen. Ontdek hoe je met Ecocheques kunt bijdragen aan een milieuvriendelijkere levensstijl tijdens je kluswerk.

Betalen met ecocheques kan alleen in de GAMMA winkel

Alle GAMMA-winkels aanvaarden zowel papieren als elektronische ecocheques van Sodexo, Edenred en Monizze. Betalen met ecocheques kan enkel in onze winkels. In onze webshop kan je niet met ecocheques betalen.

6000 artikelen met ecocheques

Of je nu kleine klusjes uitvoert of een ervaren bouwklusser bent: met ecocheques kies je voor GAMMA-merken en professionele merken zoals Rockwool (isolatie), Levis (verf), Grohe (sanitair), Philips (verlichting),...

Met Ecocheques zet je dus heel wat power achter je kluswerk.

Bekijk alle ecologische producten

Welke producten kan je betalen met Ecocheques? Ontdek ze hier!

Ecocheques zijn bedoeld voor de aankoop van ecologische of milieuvriendelijke producten en diensten. Om ons assortiment ecologische producten zo overzichtelijk mogelijk te tonen categoriseren we onze producten op basis van hun ecologische voordelen.

Energie besparen

Ook door slim om te gaan met het verlichten en verwarmen van je huis kun je energie besparen.

Ook door slim om te gaan met het verlichten en verwarmen van je huis kun je energie besparen.

Water besparen

In ons land is schoon water niet duur. Financieel gezien levert waterbesparing niet veel op. Water besparen is vooral: energie besparen. Het kost veel energie om water te zuiveren en er veilig, schoon drinkwater van te maken voor 11 miljoen mensen.

Milieuvriendelijke verf

De juiste muurverf kopen is de eerste stap naar een frisse, nieuwe thuis. Bovendien kan je kiezen voor verf die gemaakt werd met zorg voor het milieu.

Duurzaam tuinieren

Van januari tot december: er zijn altijd klusjes in de tuin. Ontdek hoe je duurzaam kunt klussen in je tuin.

Duurzame houtproducten

Wij helpen jouw je vloer duurzaam te bouwen. Ons aanbod meubelpanelen, parketlaminaat en steigerhout zijn gemaakt van duurzame materialen.

Duurzame mobiliteit

Recent bekeken