Wil je een bestelling wijzigen? Of wil je bijvoorbeeld een ander leveringsadres opgeven? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice.

Wil je een bestelling annuleren? Neem ook dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Heb je al bericht gehad dat de bestelling is verzonden? Dan kun je de bestelling bij aflevering direct mee teruggeven aan de bezorger. Je kunt de bestelling ook kosteloos retourneren. De bestelling van producten die we speciaal voor je maken (zoals gemengde verf, raamdecoratie op maat of samengestelde deuren) kun je niet annuleren.

Je kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor Herroeping. Dit formulier is toegevoegd in de orderbevestiging van je bestelling en kan gebruikt worden om binnen 30 dagen de koop te ontbinden. Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Als je gekozen hebt voor aflevering in een GAMMA-winkel, hoef je niets te doen. Wanneer je de bestelling na 14 dagen niet hebt opgehaald, stuurt de winkel deze automatisch terug naar GAMMA.be.

Recent bekeken