Je muur laten matchen met de kussens op de zetel? Dit is vanaf nu een fluitje van een cent met de Kleurscanner bij GAMMA. Deze maakt gebruik van de nieuwste technologie om de kleur te scannen van het voorwerp dat jij meebrengt. Vervolgens kun je die kleur laten mengen in het verfmerk en de verfsoort van jouw keuze. Verf die perfect past bij jouw gordijnen, kussens of het favoriete knuffeldier van je kind.

Neem het voorwerp waarvan je de kleur wilt laten scannen mee naar je GAMMA winkel.

Vind jouw GAMMA winkel

Zo komen we samen tot jouw kleur!

Stap 1

Breng het voorwerp waarvan je de kleur wilt, mee naar je GAMMA winkel.

Stap 2

Wij scannen de kleur van het voorwerp dat je meebrengt.

Stap 3

We mengen de verf in jouw gewenste kleur, kwaliteit en merk.

GAMMA kleurtesters

Heb je jouw kleur laten meten? Laat hem dan mengen in een GAMMA kleurtester en probeer de kleur snel en eenvoudig uit bij je op de muur.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Welke voorwerpen kan ik laten scannen?

Je kan bijna alle voorwerpen laten scannen. Beeldschermen, glas, fluorescerende en metallic kleuren zijn voorbeelden van voorwerpen/kleuren die niet kunnen worden gescand. Je kunt ook een deel van je voorwerp laten scannen, bijvoorbeeld een onderdeel van je favoriete kader aan de muur.

Kan ik mijn ingescande kleur in elk verfmerk laten mengen?

Ja, je kunt elke kleur in elk merk van het verf assortiment laten mengen.

Welk effect heeft glansgraad?

De glansgraad van de gekozen verf kan ervoor zorgen dat de verf net iets donkerder of lichter uitvalt. Wil je zeker zijn van de juiste kleur? Laat je ingescande kleur eenvoudig mengen in kleurtester en probeer hem eerst thuis op je muur uit.

Recent bekeken