Registreer je aankoop en verleng je garantie!

Jarenlang genieten van garantie? Dat breng je met een paar muisklikken snel in orde. Volg hieronder de stappen om de garantie op je gekocht product te verlengen.

Registreer je onderstaande merk na je aankoop:

Als je iets koopt, heb je volgens de wet recht op een deugdelijk product. Dat heet de wettelijke garantie. Het betekent dat het product geen gebreken mag vertonen die je – als je het product op een normale manier gebruikt – niet verwacht binnen de verwachte levensduur van het product. Dit geldt ook voor je aankoop bij GAMMA. Is een product niet goed, dan doet GAMMA er alles aan om een oplossing te vinden.

Gebruiksaanwijzing en garantievoorwaarden

Het is wel belangrijk dat je goed de gebruiksaanwijzing en voorwaarden leest voordat je een product gebruikt. Vind je deze onduidelijk? Onze winkelmedewerkers geven graag uitleg. De garantievoorwaarden zitten bij het product. Bewaar ze goed, samen met de aankoopbon of factuur en een eventueel garantiecertificaat. Om aanspraak op garantie te kunnen maken, heb je een bewijs van aankoop nodig. Bijvoorbeeld een aankoopbon (als je een product in de winkel koopt), een factuur (bij een online bestelling) of een kopie van een bankafschrift.

Product niet goed?

Is een product met garantie niet goed of stuk? Dan adviseren wij je om naar een GAMMA-winkel te gaan. Ook als je het product via de webshop hebt gekocht. Heb je het in de webshop gekocht, dan kun je ook ons contactformulier invullen. Heb je het product al verwerkt of is het bijvoorbeeld te groot om mee te nemen? Ga naar de servicebalie in de winkel of vul het contactformulier in. Wanneer de winkelmedewerker jouw klacht terecht vindt, wordt het product omgeruild of gerepareerd.

Duur van de garantie

GAMMA hanteert voor alle producten de fabrieksgarantie van de fabrikant MAAR voor (tuin) elektrisch gereedschap biedt GAMMA je 3 jaar garantie aan. Dit is niet geldig op benzinetoestellen. Voor Bosch, Bosch prof en Makita dien je te registreren voor deze 3 jaar (zie boven). Voor Karcher pompen kan je 5 jaar garantie krijgen, daar dien je je ook voor te registeren (zie boven).

De aangeboden fabrieksgarantie doet overigens niets af aan de wettelijke garantie waar jij als consument recht op hebt. Anders gezegd: de wettelijke garantie gaat boven de fabrieksgarantie. Bijvoorbeeld: als de fabrieksgarantietermijn 1 jaar is en de wettelijke garantietermijn 2 jaar, dan heb je 2 jaar garantie.

Recent bekeken