Helaas moeten we meedelen dat we activiteiten van fraudeurs op het internet tegenkomen waarbij het merk GAMMA onterecht en frauduleus wordt ingezet. Dit zijn vaak uitingen op internet en via e-mails (spam) waarin GAMMA cadeau- of waardebonnen worden weggegeven. Deze communicatie is niet afkomstig van GAMMA en GAMMA werkt op geen enkele manier samen met de betrokken bedrijven!

Het gaat hier om bedrijven die je onder valse voorwendselen proberen te verleiden op de waardebon te klikken. Als je een boodschap of e-mail hebt ontvangen waarin GAMMA-bonnen worden beloofd, doe er dan niets mee en klik zeker niet op de waardebon of op bijbehorende links en ga niet in op de aanbiedingen.

Officiële e-mailadressen GAMMA

  • Als je producten via de webshop van GAMMA hebt besteld, ontvang je alleen correspondentie via het emailadres webshop-bestelling@gamma.be.
  • Ontvang je de e-mailnieuwsbrief van GAMMA dan kan je deze herkennen aan het emailadres info@mail.gamma.be.
  • Ook kan je van GAMMA een e-mail ontvangen met de vraag om een enquête in te vullen. Deze worden door GAMMA verstuurd vanaf het e-mailadres survey@enalyzer.com.

Alle andere e-mailafzenders die lijken op GAMMA-adressen zijn in gebruik door fraudeurs. Hierbij wordt de indruk gewekt dat je correspondentie aangaat met je GAMMA winkel, maar dit is niet het geval. Open de e-mail niet en maak in geen geval gebruik van bijlages in deze e-mail.

We betreuren het dat je last hebt van deze frauduleuze bedrijven en vinden het belangrijk om je, als onze klant, hiervoor te waarschuwen.

Dit zijn enkele voorbeelden van frauduleuze boodschappen:

Fraudewaarschuwing gamma1
Fraudewaarschuwing gamma2
Fraudewaarschuwing gamma3
Fraudewaarschuwing gamma4
Fraudewaarschuwing gamma5
Fraudewaarschuwing gamma6

Recent bekeken