Je huis laten isoleren

  • Uitgevoerd door vakmannen van Pluimers Isolatie
  • Geniet van 10 jaar garantie
  • Verhoogd wooncomfort en tot 30% besparing op energiekosten
  • Binnen 3 tot 7 jaar je investering terugverdiend
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Je huis isoleren verhoogt je wooncomfort maar is bovendien ook goed voor je portemonnee en het milieu. Je kunt je isolatieklus zelf uitvoeren of laten uitvoeren door een vakman via GAMMA. Bepaalde isolatieklussen moet je uitbesteden omdat vakkennis, specialistisch gereedschap en materiaal nodig zijn. Door te isoleren bespaar je tot 30% op je energiekosten, zo verdien je jouw investering in enkele jaren terug (gemiddeld 3-7 jaar).

In 4 stappen je huis laten isoleren

1. Adviesgesprek

Vraag via het formulier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met Pluimers Isolatie. Binnen 3 werkdagen plannen ze telefonisch een adviesgesprek aan huis in.

2. Fysieke afspraak

De adviseur van Pluimers Isolatie komt langs om je huis te inspecteren voor de mogelijkheden. De specialist geeft advies en stuurt na afloop van de afspraak een offerte per e-mail.

3. Offerte

Je ontvangt een offerte per e-mail. Deze is 30 dagen geldig. Ga je akkoord met de offerte dan plan je samen met Pluimers een datum in om de isolatieklus te laten uitvoeren.

4. Uitvoering

Binnen 2 tot 8 weken kan Pluimers Isolatie de klus uitvoeren, dit is afhankelijk van de levering van materialen. Na betaling ontvang je 10 jaar garantie!

Verlaagd BTW-tarief

Is je woning meer dan 10 jaar oud? Dan kan je renovatiewerken laten uitvoeren tegen het verlaagd BTW-tarief van 6% i.p.v. 21%. Dit geldt voor woningen die voor privédoeleinden worden gebruikt. Zowel eigenaars als huurders komen in aanmerking (bekijk de voorwaarden).

Grote isolatieklus uitbesteden?

Grote isolatieklussen als dakisolatie, gevelisolatie, spouwmuurisolatie, en vloerisolatie kun je uitbesteden aan Pluimers. Overigens zijn het isoleren van een spouwmuur of het impregneren van een gevel klussen die niet geschikt zijn om zelf te doen. Bovendien gebruiken de vakmannen van Pluimers voor een vakkundige uitvoering vaak specialistisch materiaal dat minder werkbaar is voor de doe-het-zelver. Zo ben je verzekerd van een comfortabel en energiezuinig huis.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Zo herken je een spouwmuur

Met spouwmuurisolatie maak je komaf met kille muren en houd je de warmte binnenshuis. Zo bespaar je tot 30% op je energiekosten. Ben je niet zeker of je een spouwmuur hebt? Aan onderstaande eigenschappen kan je een spouwmuur herkennen.

  • Zoek naar verluchtingsroosters of open stootvoegen. Merk je een verluchtingsrooster op in je gevel of zie je open verticale stootvoegen? Dan is er een grote kans dat je een open spouw hebt tussen de binnen- en buitengevel.
  • Controleer het verband van je gevelstenen. Is je gevel gemetseld volgens een halfsteensverband, dan gaat het mogelijks over een spouwmuur. Constateer je een kruisverband? Dan heb je wellicht een volle muur, zonder spouw.
  • Ga het bouwjaar van je woning na. Is je woning gebouwd voor 1950, dan is de kans op een spouw eerder klein. Bij woningen gebouwd na de jaren ’50 is de aanwezigheid van een spouw waarschijnlijker.

Veelgestelde vragen over laten isoleren

Is Pluimers Isolatie een gecertificeerde verwerker van isolatiemaatregelen?

Pluimers Isolatie is sinds 1973 actief en beschikt over alle relevante certificaten voor het aanbrengen van isolatie. Elk jaar voorzien zij 15.000 panden, groot of klein, van een degelijke isolatie.

Is een adviesgesprek met inspectie kosteloos?

Een adviesgesprek kost je niets. De adviseurs van onze partner Pluimers Isolatie komen geheel kosteloos bij je langs om alle mogelijkheden rustig door te nemen.

Wordt er altijd eerst een inspectie gedaan voordat jullie een offerte uitbrengen?

Ja, om een definitieve offerte voor je op te stellen zal Pluimers altijd eerst een inspectie op locatie doen. Deze inspectie is geheel vrijblijvend. Een vakman komt bij je langs, maakt een inschatting van de isolatiewerken en stelt na opmeting een offerte op maat op. Hierbij gaat alle aandacht naar een kwalitatieve uitvoering en een duurzaam eindresultaat.

Wanneer krijg ik een offerte?

In de meeste gevallen kan de adviseur tijdens het adviesgesprek meteen vertellen wat de kosten zijn om isolatie toe te passen. Meestal maakt de adviseur ook meteen een offerte voor jou op en laat deze direct voor je achter zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Als ik akkoord ben met de offerte, hoe lang duurt het dan voor de klus uitgevoerd wordt?

Dit is afhankelijk van het product alsmede de periode van het jaar in verband met drukte. Doorgaans is de levering afhankelijk van de periode tussen de 2 tot 7 weken.

Hoe lang is er garantie op de isolatieklus?

De garantie op spouwmuur, vloer en dakisolatie is van toepassing tot 10 jaar na het aanbrengen van de isolatiemaatregelen.

Recent bekeken