Breng kleur in je huis met Levis

Levis is één van de meest verkochte verfmerken in België. Al meer dan 180 jaar brengen zij decoratieve verf op de markt. Levis heeft een ruime keuze aan verfsoorten en inspirerende kleuren. Zowel in kant-en-klare verf als in verf aangemaakt met de mengmachine. De verf van Levis is eenvoudig aan te brengen, heeft een hoge dekkracht én is kleurvast.

Bekijk alle Levis verf

Gratis kleuradvies

Wil je professioneel advies krijgen over de nieuwe kleur voor een kamer? Vraag kleuradvies aan de kleurexperten van Levis. Neem een foto van de ruimte die je wil schilderen, vertel wat je van de ruimte verwacht en binnen de twee werkdagen ontvang je een mail met de aanbevolen kleuren.

Kleuradvies vragen

Levis kleur van het jaar

Elk jaar bepalen de Levis kleurspecialisten samen met design experts de Kleur van het Jaar. De tint voor 2023 is de kleur Wild Wonder™. Het is een inspirerende en rustgevende kleur die een zachte achtergrond creëert in iedere leefruimte.

Ontdek de kleur van het jaar

Levis EasyClean Keuken & Badkamer

Levis EasyClean Keuken & Badkamer is uiterst geschikt voor vochtige ruimtes. De vet- en vochtbestendige technologie in de verf zorgt ervoor dat spatten en vlekken niet in de verffilm kunnen trekken. Een ongelukje met ketchup in de keuken? Een spatje tandpasta op de badkamermuur? Geen zorgen. Je veegt het zo weg zonder je muur te beschadigen.
- Vet- en vlekbestendig
- Zeer goed afwasbaar en schrobvast

Bekijk al onze levis easyclean verf

Levis EasyClean Mur

Levis EasyClean Mur is geschikt voor muren en plafonds. Dankzij zijn vlekwerende technologie stoot het vlekken af waardoor deze niet in de
verffilm trekken. Worden je muren vuil door vingerafdrukken of de vacht van je hond? Geen nood! De vlekken zijn zeer makkelijk te verwijderen
zonder de verffilm te beschadigen. Zo blijven je geschilderde muren langer mooi.
- Vlek- en vuilafstotend
- Zeer goed afwasbaar en schrobvast

Bekijk al onze levis easyclean verf

Levis Ambiance

Het Levis Ambiance assortiment bestaat uit 54 rijke, heldere en intense kleuren. Met deze verf breng je elke muur tot leven. De Levis Ambiance verf bevat sterke kleurpigmenten die voor mooie, diepe kleuren zorgen die niet vervagen. Bovendien maakt Levis de verf met zorg voor het milieu. Je kan de Ambiance verf met het Europese Ecolabel daardoor ook aankopen met ecocheques.

Bekijk het assortiment

Levis Expert

Met Levis Expert ben je altijd zeker van een optimaal eindresultaat waar je jarenlang plezier aan beleeft. Het assortiment bevat de meest vooruitstrevende verftechnologie gericht op optimale bescherming. Bestand tegen vuil en vocht, weer en wind of voor muren die veel te verduren krijgen.

Bekijk het assortiment

Meer dan gewone muurverf

Levis heeft meer in het assortiment dan gewone muur- of lakverf. Wat denk je van een stoere betonlook of een glittermuur ? Met deze Levis verven geef je jouw muren een extra speciale toets.

  • Levis Ambiance Beton Effect geeft je je muren in een handomdraai een stoere betonlook. Industrieel en tegelijkertijd ook warm.
  • Levis Ambiance Krijt effect is een ultramatte krijtverf die je muren in een mum van tijd een warme, stijlvolle uitstraling geeft dat je in elk woonmagazine ziet.
  • Met Levis Ambiance Tablo creëer je een eigen memobord. Schoolbordverf geeft plezier voor jong en oud, is beschrijfbaar met krijt en makkelijk afwasbaar.
  • Levis Ambiance Metallic verf zorgt voor muren met allure. De verf reflecteert licht en is ideaal voor accenten op kleine oppervlakken.
  • Levis Glow in the Dark geeft dat extra decoratief effect waarbij je allerlei tekeningen op de muren of plafond kan aanbrengen. Onzichtbaar tijdens de dag, maar licht op tijdens de nacht! Ideaal voor een accent in een kinderkamer of om de veiligheid te verhogen bij een slecht verlichte trap.
  • Levis Glitters zorgt voor een trendy glittereffect. Voeg de glitters toe aan gewone muurverf in een kleur naar keuze, roer goed en schitteren maar!

Levis kleurtesters

Twijfel je toch nog over de kleur voor je muur? Bestel dan eerst een Levis kleurtester. Zo kan je de echte verfkleur op je muur zien. Ben je tevreden, dan laat je de kleur mengen of ga voor kant-en-klare verf en krijg je aankoopbedrag van de kleurtester terug.

Bekijk alle Levis kleurtesters

GAMMA Kleuratelier

Het Kleuratelier, dat je in elke GAMMA-winkel kan vinden, is het kloppende hart van onze verfafdeling. Wil je graag een kleur uit het Levis assortiment dat niet te koop is in de kant-en-klare verfcollectie bij GAMMA? Kom naar het Kleuratelier en laat jouw kleur mengen terwijl je wacht. Wij kunnen alle Levis kleuren maken op de mengmanchine.

Vind een GAMMA winkel in jouw buurt

Recent bekeken