Online verfmengservice

Kies de kleur die bij jou past!

Een nieuwe kleur op de muren en je kamer ziet er ineens heel anders uit. Bij GAMMA mengen we precies de kleur die jij wil. Dat kan met verschillende soorten verf. Stel jouw verf online samen en bestel direct!

  • De kleur die bij jouw interieur past
  • Keuze uit meer dan 3.500 verschillende kleuren
  • Online bestellen & afhalen in je GAMMA winkel
Bestel jouw mengverf

Hoe werkt het?

  • Kies een kleur: Dat doe je bijvoorbeeld aan de hand van een kleurenwaaier of kleurkaart uit de winkel. Eerder gemengde verf bestel je ook makkelijk opnieuw. Op je verfblik zit een sticker met daarop de gemengde kleurcode en/of naam. Vul deze in en bestel dezelfde kleur opnieuw! Nog geen idee welke kleur je wilt? Kijk dan eens in onze online verfkleurwijzer.
  • Kies een verfsoort: Je hebt keuze uit verschillende soorten verf zoals grondverf, muurverf of lakverf. Zijdeglans of mat? Ook de glansgraad bepaal je zelf.
  • Kies een merk: Verf mengen kan bij GAMMA met verf van verschillende merken. Het GAMMA-huismerk, Levis, Histor, Sikkens of Sigma. Aan jou de keuze!
  • Bestel online: Klaar met samenstellen? Bestel je verf online en haal je bestelling op in je GAMMA winkel.

Niet zeker? Bestel een kleurtester!

Elke muur en elk licht is anders. Bovendien kunnen de kleuren op je beeldscherm afwijken. Daarom is het goed om eerst de kleur te testen. Zo kan je precies zien welke kleur geschikt is voor jouw muur.

De kleur uitgetest en tevreden? Bestel je GAMMA muur- of lakverf (minimaal 750ml) en krijg het aankoopbedrag van de GAMMA kleurtester terug.

Bekijk de actievoorwaarden

Veelgestelde vragen over de online verfmengservice

Hoe werkt de verfmeng-configurator?

Voor het bestellen van mengverf heb je een kleurcode of -naam nodig. Je bepaalt daarna het type verf, het merk en de hoeveelheid die je wilt hebben. Je vindt de kleurcode of -naam bijvoorbeeld op je kleurstaal, kleurenwaaier of op je eerder aangekochte verfpot.

Hoe kom ik bij de verfmeng-configurator?

Klik op deze link voor de verfmeng-configurator.

Komen de mengkleuren op mijn beeldscherm overeen met de verf?

Nee, alleen kleurstalen zijn kleurecht. Kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken en geven je alleen een indicatie. Je kunt in veel gevallen eerst kiezen om een tester te laten mengen als je niet zeker bent van de kleur.

Waar betaal ik mijn bestelde mengverf?

Je gekozen mengverf betaal je in de GAMMA webshop. Je kan je bestelling niet bij de kassa in de GAMMA winkel afrekenen.

Kan ik mijn bestelde mengverf annuleren of retourneren?

Nee, dat is niet mogelijk. We mengen de verf speciaal voor jou en is daarom niet te annuleren of te retourneren na aankoop.

Ik kan mijn mengkleur niet vinden, wat nu?

Er zijn meer dan 3.500 kleuren uit de waaier van GAMMA, RAL en NCS (Natural Color System) beschikbaar om te laten mengen. We werken aan het beschikbaar maken van meer kleuren.

Het is dus mogelijk dat je eerder een kleur in je GAMMA winkel hebt laten mengen, die nog niet beschikbaar is in de verfmeng-configurator. In dat geval helpen we je graag verder in het Kleuratelier in de GAMMA winkel.

Hoe kan ik de online bestelde mengverf in bezit krijgen?

De mengverf die je online bestelt, haal je op in de GAMMA winkel. Je krijgt via e-mail het tijdstip door waarop je jouw verf kan ophalen. Meestal is dat dezelfde dag nog. Het is niet mogelijk om de mengverf thuis te laten bezorgen of de GAMMA winkel telefonisch een opdracht te geven.

Recent bekeken