Ontdek de folder van deze week

Bespaar en ga voordelig aan de slag met al jouw klusprojecten! Alle promoties zijn geldig van woensdag 10 april t/m dinsdag 23 april 2024.

Bekijk nu

Tuinspecial

Is jouw tuin al klaar voor het nieuwe tuinseizoen? Doe inspiratie op over het aanleggen, onderhouden en verduurzamen van je tuin.

Lees meer

Tuinmeubelen magazine

Laat je inspireren door ons tuinmeubelen magazine. Ontdek de tuintrends en bekijk ons brede assortiment aan tuinmeubelen.

Lees meer

Tuingereedschap magazine

Het gras begint te groeien, de grond warmt op en de zon laat zich al heel wat vaker zien. Dat kan maar één ding betekenen: het nieuwe tuinseizoen komt weer op gang!

Lees meer

Houtbescherming magazine

Met Xyladecor geef je jouw houten tuinmeubelen en terras de bescherming die ze verdienen. Ontdek de producten en handige tips voor het onderhoud van jouw hout.

Bekijk het magazine

Verf magazine

De muren van de woonkamer, de oude kast van je oma, je tuinhuis of je houten kozijnen... Hoe groot of klein je verfklus ook is, in dit magazine vind je alles om er een succes van te maken.

Bekijk de special

Histor verf magazine

Kleur in huis is krachtig. In de juiste ruimte stimuleert het je creativiteit of inspireert het net om tot rust te komen. Het Histor MY color-gamma reflecteert jouw specifieke voorkeuren en helpt je om 100% persoonlijke kleurkeuzes te maken.

Bekijk de special

Histor verf magazine

Zijn je binnenmuren en plafonds toe aan een likje verf? Met onze tips krijg je een strak en streeploos resultaat.

Bekijk de special

Levis verf magazine

Met rijke en levendige kleuren die bij je inrichting passen, maak je van elke ruimte een blitse blikvanger of een oase van rust. Kies nu zelf je favoriete kleurwereld.

Bekijk de special

Isolatie magazine

De dagen worden kouder. Laat de radiator nog wat langer uit, dankzij een goed geïsoleerd dak!

Bekijk de special

Isolatie magazine

Duurzaam wonen is niet zomaar een buzzword. Door je huis te isoleren, bespaar je heel wat op je energiekosten. Ga zelf aan de slag.

Lees meer

Philips verlichting magazine

Verlichting is onmisbaar in ons huis. Met het juiste licht creëer je in elke kamer de juiste sfeer. Met onze tips wordt je verlichting spot on!

Lees meer

Recent bekeken