Folder van deze week

Alle promoties zijn geldig van woensdag 24 mei t/m dinsdag 6 juni 2023.

Gereedschapsspecial

Zoek je het juiste gereedschap voor bij een klus? Bekijk de special en profiteer van de mooie kortingen.

Bekijk de special

Tuinhuizen special

Of je nu een kleine of grote tuin hebt, bij GAMMA vind je altijd een mooi en betaalbaar tuinhuis. Ontdek ons assortiment tuinhuizen!

Bekijk de special

Houtbescherming magazine

Met Xyladecor geef je jouw houten tuinmeubelen en terras de bescherming die ze verdienen. Ontdek de producten en handige tips voor het onderhoud van jouw hout.

Bekijk het magazine

Tuingereedschap magazine

Het gras begint te groeien, de grond warmt op en de zon laat zich al heel wat vaker zien. Dat kan maar één ding betekenen: het nieuwe tuinseizoen komt weer op gang!

Lees meer

Tuinmeubelen magazine

Laat je inspireren door ons tuinmeubelen magazine. Ontdek de tuintrends van 2023 en bekijk ons brede assortiment aan tuinmeubelen.

Lees meer

Isolatie magazine

Duurzaam wonen is niet zomaar een buzzword. Door je huis te isoleren, bespaar je heel wat op je energiekosten. Ga zelf aan de slag.

Lees meer

Verlichting magazine

Verlichting is onmisbaar in ons huis. Met het juiste licht creëer je in elke kamer de juiste sfeer. Met onze tips wordt je verlichting spot on!

Lees meer

Verf magazine

Welke verfklus op je to-do-lijst staat, in dit magazine vind je alles om je op weg te helpen. Van inspiratie tot praktische tips en tricks!

Lees meer

Tuin magazine

Is jouw tuin al klaar voor het nieuwe tuinseizoen? Doe inspiratie op over het aanleggen, onderhouden en verduurzamen van je tuin.

Lees meer

Recent bekeken