Ring: slimme beveiliging

GAMMA verkoopt het Ring assortiment. De producten van Ring zijn ontwikkeld om de beveiliging van je woning te verhogen. Met behulp van de Ring-app hou je jouw woning in de gaten en communiceer je eenvoudig met bezoekers aan je deur. Daarnaast zijn alle producten binnen het assortiment met elkaar te koppelen en eenvoudig te monteren. Met het assortiment van Ring creëer je een ring van veiligheid om je huis.

Communicatie met je bezoekers

Met de Ring app hou je gemakkelijk vanaf je smartphone, tablet of PC je woning in de gaten. Zowel de slimme beveiligingscamera’s als slimme deurbellen bieden HD-video kwaliteit, meldingen en tweerichtingsspraak. Zo kun je altijd communiceren met je bezoekers.

Slimme huisbeveiliging

Wanneer de beveiligingscamera beweging detecteert in de instelbare detectie zones, krijg je via de Ring app een melding op je telefoon. De camera kan beweging detecteren tot wel 9 meter en door de ingebouwde infrarood functie heb je ook zicht in het donker.

Assortiment van Ring

Meer veiligheid rondom je woning creëren? Bij GAMMA is het slimme beveiligingsassortiment van Ring verkrijgbaar. Met de deurbellen van Ring communiceer je altijd en overal met je bezoekers. De bijbehorende deurgong laat weten wanneer er iemand voor je deur staat. Met de beveiligingscamera's van Ring heb je zicht op wat er rondom je woning gebeurt.

Gemakkelijk en snel installeren

De slimme producten van Ring zijn eenvoudig en snel te installeren. De slimme deurbellen en beveiligingscamera’s van Ring kunnen bedraad aangesloten worden, of draadloos dankzij de ingebouwde batterij.

Diefstalbescherming

Op alle producten van Ring geldt een diefstalbescherming; mochten je producten onverhoopt gestolen worden, dan vergoed Ring deze kosteloos.

Smart Home platformen

De Ring producten kan je koppelen aan Amazon Alexa, IFTTT en Samsung SmartThings. Deze smart home platformen ondersteunen de Ring producten waardoor je deze producten ook kan koppelen aan andere smart home apparaten.

Ring Protect Plan

Standaardfuncties zoals directe meldingen, livebeeld en tweerichtingsspraak zijn direct beschikbaar en gratis voor alle Ring-apparaten. Wil je beelden in de cloud opslaan en terug bekijken? Dan heb je het Ring Protect Plan nodig.
Met het Protect Plan kun je vanaf € 3 per maand per apparaat gedurende 30 dagen onbeperkt videobeelden in de cloud opslaan om ze opnieuw te bekijken, naar je eigen apparaat te downloaden of te delen met vrienden en familie. Het abonnement is per maand of per jaar af te sluiten en altijd onmiddellijk opzegbaar.
Je ontvangt een gratis proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect wanneer je een Ring-apparaat voor het eerst installeert.

Ring app

De producten van Ring werken uitsluitend met de Ring app. Met deze app communiceer je met je bezoekers en ontvang je meldingen die naar voorkeur in te stellen zijn. Je kunt een onbeperkt aantal Ring apparaten (deurbellen, camera’s, accessoires) toevoegen aan je Ring app. De Ring app is beschikbaar voor iOS, Android, Mac en Windows 10.

Recent bekeken