Traprenovatie op maat

Is je trap versleten of is je trap toe aan vernieuwing? Wil je zelf de traptreden eenvoudig plaatsen? Dankzij de traprenovatie op maat van CanDo geef je jouw trap snel een heel andere uitstraling. Deze traprenovatie is beschikbaar voor verschillende soorten trappen, zoals een rechte trap of een draaitrap en beschikbaar in verschillende kleuren laminaat.

Bestel traprenovatie op maat

Traprenovatie op maat

Traprenovatie in standaardmaten

Zo werkt traprenovatie op maat

1. Voorbereiden

Stel je traprenovatie samen en bestel online. Daarna neemt CanDo contact met je op voor een inmeetmoment. Het inmeten van je trap duurt ongeveer 45 – 60 min.

2. Zagen

Met de maten van jouw trap gaan de timmermannen van CanDo aan de slag en zagen ze alle onderdelen tot op de mm nauwkeurig.

3. Montage

Na ca. 25 werkdagen is jouw traprenovatie gereed en bezorgen we deze bij jouw thuis of een GAMMA winkel in de buurt. De traprenovatie monteer je eenvoudig zelf met een montagevideo.

4. Resultaat

Geniet van het eindresultaat!

Handig om te weten

  • Na het plaatsen van de order wordt er binnen 5 dagen contact opgenomen voor een inmeetafspraak.
  • Voordat we komen inmeten, moet de trap volledig kaal zijn voor een juiste maatbepaling (max. 1 mm aan lijmresten). Je ontvangt hierover instructies.
  • Het inmeten van je trap bij je thuis duurt maximaal 45 à 60 min.
  • Na ca. 25 werkdagen is jouw traprenovatie gereed en bezorgen we deze bij jouw thuis. De traprenovatie monteren, doe jeeenvoudig zelf met onze montagevideo en -tips. Dit neemt ongeveer een halve dag in beslag.
  • Gratis thuisbezorgd.
  • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen

Zit je nog met een vraag over de traprenovatie op maat? Raadpleeg hier de veelgestelde vragen.

Mijn trap ziet er anders uit dan in de configurator, kan ik dan bestellen?

Trappen die we op maat kunnen produceren zijn trappen waarvan de treden opgesloten zitten tussen de ‘wangen’ van de trap. Trappen die wij momenteel nog niet op maat maken zijn wenteltrappen, open trappen, trappen met een tussenplateau en trappen met open zijkanten.

Kan ik enkel traptreden kopen, zonder de stootborden?

Ja dat kan, dit is een optie in de configurator bij het selecteren van de stootborden. Hierdoor zal de prijs ook lager uitvallen.

Ik merk dat ik in de configurator de verkeerde kleur/materiaal heb gekozen, kan ik dit nog aanpassen?

Het is belangrijk direct de juiste kleur en materiaal te kiezen omdat de producten speciaal voor jou op maat worden geproduceerd. Mocht de inmeting nog niet hebben plaatsgevonden, neem dan contact op met de klantenservice.

Hoe wordt er contact met mij opgenomen voor het inmeten?

Wij zullen telefonisch met je contact opnemen voor het maken van een inmeetafspraak.

Wat als ik de telefoon mis voor het inmeten? Bel ik dan terug of bellen jullie terug?

Wij zullen je terugbellen om de inmeetafspraak te maken.

Wat als mijn trap niet goed genoeg afgeschuurd is voor de inmeting?

Er mag maximaal 1 mm aan lijmresten achterblijven. De trap hoeft dus niet helemaal glad geschuurd te worden maar de grove resten moeten wel weg zijn.

Als ik de trap ben vergeten kaal te maken, komt de inmeetdienst dan terug en betaal ik dan de kosten?

Als de trap niet kaal gemaakt is voor de inmeting, moeten wij nogmaals langskomen om de inmeting uit te voeren. Hier zitten extra kosten aan verbonden van € 75,- euro incl. btw.

Moeten mijn traptreden ook 24 uur rusten op kamertemperatuur voor ik ze plaats zoals bij laminaat?

Dat is niet nodig, de treden zijn op maat gemaakt met genoeg vrije ruimte rondom zodat de treden niet zullen gaan klemmen.

Ik heb thuis nog lijm staan, kan ik deze gebruiken of moet ik specifieke lijm hebben?

Wij adviseren de CanDo traprenovatie lijm te gebruiken, deze is speciaal getest op de traprenovatie op maat en is veilig bevonden.

Hoe worden de treden en stootborden aangeleverd, wat betreft maatvoering?

We leveren de treden links, rechts en achter ca. 2-4 mm kleiner dan de traptrede zelf zodat ze makkelijk te plaatsen zijn. Hierdoor zit er een smalle spleet langs de treden en stootborden. Wij adviseren daarom om deze randen af te kitten. Kies hiervoor een kit op acrylaatbasis in de kleur naar wens, verschillende kleuren en merken zijn verkrijgbaar bij de GAMMA-winkel. Acrylaatkit kan op alle traprenovatie van CanDo® worden toegepast.

Moet ik de treden en stootborden afkitten langs de randen nadat deze geplaatst zijn?

Ja, dit is wel aan te raden. We leveren de treden links, rechts en achter ca. 2-4 mm kleiner dan de traptrede zelf zodat ze makkelijk te plaatsen zijn. Door de naden langs de randen af te kitten krijg je het beste resultaat. Acrylaatkit kan op alle traprenovatie van CanDo® worden toegepast.

Kit langs alle zichtbare naden van de traptreden en stootborden. Met een vochtige doek of spons veeg je vervolgens de overtollige kit weg. Ga trede voor trede te werk om het uitdrogen van de kit te voorkomen. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de kit voor meer tips en tricks.

Recent bekeken