Luminus x GAMMA: winactie

Duurzaam wonen is ook kiezen voor duurzame energie!

Van 13 oktober t/m 9 november 2021 maak je kans op 1 jaar gratis Belgische groene stroom van Luminus ter waarde van €1.000 of op isolatiemateriaal bij GAMMA ter waarde van €1.000. Aan jou de keuze! Deelnemen doe je eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen.

Grijp je naast de hoofprijs? Niet getreurd, dan maak je nog steeds kans op één van de 10 energieaudits van BeFutura ter waarde van €125, of op één van de 10 GAMMA cadeaukaarten, ter waarde van €100. Hiermee krijg jij inzicht in je energieverbruik zodat je gericht kan beginnen besparen.

Maak je huis duurzaam

Jaarlijks verbruikt een gemiddeld gezin in België 3025 kWh elektriciteit. Luminus en GAMMA engageren zich om jou te voorzien van producten en diensten die je helpen je energieverbruik te verlagen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Ben jij klaar om aan de slag te gaan en je huis te verduurzamen? Wij helpen je graag op weg met handige stappenplannen, tips en sterke kortingen. Je ontdekt het allemaal in onze duurzaamheidsspecial.

Ontdek de duurzaamheidsspecial

Waag je kans met de wedstrijdvraag!

Wil jij één van deze duurzame prijzen winnen? Vul onderstaand formulier in en beantwoord de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met 9 november 2021. Het wedstrijdreglement vind je hier. Wij brengen elke winnaar persoonlijk op de hoogte! Veel succes!

Recent bekeken