Nieuw: Zonnepanelen inclusief installatie

Zonnepanelen laten plaatsen?

  • Exclusief zonnepaneel voor de GAMMA consument.
  • Installatie door de solar-specialisten van ENGIE.
  • Dé moment is nu: zonnepanelen aankopen is momenteel erg voordelig.
  • Bespaar jaarlijks op je energiekosten.
  • Wek groene energie op voor een beter milieu.
Vraag je offerte aan

Op veel Belgische daken zie je ze liggen: zonnepanelen. Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen op hun dak omdat het een slimme en duurzame investering is. Met zonnepanelen wek je jouw eigen energie op. Hiermee bespaar je niet alleen op je energiefactuur, maar draag je ook bij aan het milieu. Gemiddeld verdien je jouw investering al binnen zes tot zeven jaar terug. Bovendien kan je in 2020 nog genieten van de terugdraaiende teller!

Onze gespecialiseerde partner Sungevity, de solarspecialist binnen de ENGIE groep, geeft deskundig en persoonlijk advies op basis van jouw situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis een persoonlijke offerte aan.

In 6 stappen zonnepanelen op jouw dak

1. Offerte

Vraag gratis je offerte online aan om te bepalen of zonnepanelen passen op jouw dak.

2. Kennismaking

De Sungevity experten nemen telefonisch contact met jou op. Ze bespreken je wensen en verwachtingen.

3. Satellietbeelden

Aan de hand van satellietbeelden van je dak en woonomgeving stelt Sungevity een offerte op. Zo vinden er geen tijdrovende bezoeken plaats. Het kan gewoon vanuit huis.

4. Advies

Samen met de Sungevity expert overloop je jouw persoonlijke offerte. Het kostenplaatje, de garanties, de technische informatie,… Je krijgt een antwoord op al je vragen en bedenkingen.

5. Installatie

Akkoord met de offerte? Dan spreek je met Sungevity een datum voor de installatie af. Vervolgens installeren zij de zonnepanelen vakkundig.

6. Besparing

Met je nieuwe zonnepanelen begin jij te genieten van een flinke besparing!

Onze partner Sungevity plaatste al meer dan 15 000 installaties en kreeg een klantentevredenheidsscore van 4.3/5!

Jouw zonnepanelen laten financieren

Heb je het geld voor zonnepanelen niet zomaar liggen, of geef je het liever aan andere dingen uit? Dan kun je er ook voor kiezen om je zonnepanelen te laten financieren. Sungevity biedt samen met hun partner Beobank de mogelijkheid aan om de zonnepanelen te kopen op afbetaling. Ook wanneer je op deze manier zonnepanelen via GAMMA aanschaft, geniet je direct van de energie die je zelf opwekt.

Doe een financieringsaanvraag

Heb je vragen over zonnepanelen?

Je zit misschien nog met heel wat vragen rond zonnepanelen: Hoeveel zonnepanelen heb je nodig? Kunnen zonnepanelen op een plat dak? Wat is het kostenplaatje? Vul de offerte aanvraag in en ontvang een vrijblijvende offerte op jouw maat.

Vraag je offerte aan

Recent bekeken