Kasten kopen

Kast kopen bij GAMMA

Handig toch als je voldoende ruimte hebt in je kast? Kies daarom voor extra veel plaats in je kasten, zodat alles netjes staat of ligt. Geen dubbel werk meer om alles opnieuw te verleggen! Daarom denkt GAMMA ook altijd heel praktisch met je mee. Ontdek hieronder hoe je met een GAMMA kast slim organiseert en tegelijk stijl in huis brengt.

Je kast? Da’s slim organiseren

In een kast wil je veel kwijt: kleren, kapstokken, boxen en schoenen. Voor een berging volstaat het om opbergen functioneel in te richten, zoals met rekken en plastic boxen. Bij kasten hoort daar ook stijlvol inrichten bij en kies je op basis van je interieur, woonaccessoires, meubelen tot zelfs je wandverlichting. Met een GAMMA kast leg je dus een mooi accent in je woonkamer, keuken, slaapkamer of bureau.
In je GAMMA kan je diverse wandkasten en commodes bekijken. En heb je weinig tijd voor een bezoek? Geen probleem. In je webshop vind je bij elk bureau de nodige informatie over kleuren, materialen, afmetingen en montage.

Hedendaagse collectie kasten

Ontdek de moderne en landelijke collecties kasten. In deze twee woontrends vind je nog meer variatie, omdat de afwerking in details zit. Zo is GAMMA een expert in meubelpanelen, perfect dus om het juiste advies te krijgen voor je kast. Op basis van textuur, dikte van de panelen, afwerking van de hoeken of gladheid kies je dus het uitzicht dat past bij je wooninterieur.

Je kast eenvoudig online bestellen

Als je kasten online bestelt, kan je deze thuis laten leveren. Altijd handig bij grote bestellingen.
En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle meubelen al in huis. De meubelpanelen, kast- en wandbeslag plaats je eenvoudig. Heb je toch hulp nodig? Dan installeert de GAMMA montageservice je kast, precies zoals jij dat wenst. Je GAMMA expert draagt zorg voor alle meubelen en monteert alle lade- en kastaccessoires. Voor een meubelinterieur dat perfect past!

Recent bekeken