Kast kopen bij GAMMA

Bij GAMMA heb je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dat komt mede dankzij de expertise in alle soorten panelen en opbergmogelijkheden. In de webshop vind je degelijke kasten met legplanken, laden en roedes en heb je ruime keuze uit:

  • kasten met draaideuren of schuifdeuren
  • 2-deurs of 3-deurs garderobes
  • ruime wandkasten, eventueel met spiegel
  • kleine ladekasten

Handige kast voor je keuken en slaapkamer

Een handige kast is een kast waar je alles binnen handbereik hebt en die tegelijk niet in de weg staat. Zeker in je keuken is dat belangrijk, omdat je daar veel bent en in de keuken heb je heel wat bergruimte nodig om elk artikel een plaats te geven. En daar houden we bij GAMMA rekening mee. Daarom vind je er heel wat kasten met verschillende legplanken. Ook in de slaapkamer berg je dan alle kleding netjes op.

Moderne interieurkast

Een interieurkast met schuifdeur staat buitengewoon goed in een modern interieur. Je hebt keuze uit schuifdeur panelen met houtstructuur of effen witte interieurkasten die het ruimtelijk gevoel vergroten. Beide modellen zijn tijdloos en passen bij alle meubels. Je vindt zowel kleine als grote garderobes, met of zonder laden en handgrepen. Hou je van een interieurkast met spiegel, neem dan zeker een kijkje bij de grote schuifdeur interieurkasten met spiegel.

Opbergkast die in elke ruimte past

In de webshop vind je zowel open als gesloten opbergkasten. Voor een berging of werkruimte zijn deze kasten ideaal, omdat je ze zelf uitbreidt naargelang de ruimte die je nodig hebt. In de webshop vind je bijvoorbeeld alle kastaccessoires die je nodig hebt, zoals extra legplanken, boxen of lades. Een opbergkast combineer je eventueel met opbergrekken en –accessoires. Bestel je vandaag voor 21u. bij GAMMA, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken