Meubelpanelen en timmerpanelen kopen bij GAMMA

Denk je aan meubelpanelen, dan denk je aan GAMMA. Want zelf een meubel maken, hoeft echt niet moeilijk te zijn. Zo is GAMMA er voor iedereen die graag zijn handen uit de mouwen steekt. En extra besparen doe je door je meubelpanelen met ecocheques aan te kopen. Zo kies je bewust voor duurzaam hout. Ontdek welke soorten panelen je precies nodig hebt.

Houten panelen

Spaanplaten zijn gemaakt uit houten splinters of spaanders, maar zie je doorgaans niet dankzij een mooie toplaag. Eik gebronsd of eik natuur: ontdek voor elke woonstijl de juiste afwerking. Ook kies je uit massieve houtsoorten zoals steigerhout, grenen, vuren, populier of eik. Kunststof platen bieden dan weer het voordeel dat je geen onderhoud hebt aan de platen, terwijl ze er net uitzien als authentieke houten platen.

Meubelpanelen

Ga je zelf de platen zagen, boren of schuren? Gebruik dan MDF waarbij de vezels nog steviger geperst zijn en de platen steviger zijn. Zo maak je een eigen bureau, tv-meubel of garderobe. Met de timmerpanelen bouw je stevige kasten. En een meubel maken levert de meeste bewondering op. In de webshop ontdek je ook hardhout waar je een authentiek salontafeltje mee ontwerpt, tot zelfs een stevige boekenkast en zelfs een industriële werktafel. Vind meteen het juiste hout om je eigen houten tafel te maken. Of wat dacht je van een loungeset die je zelf ontwerpt en monteert met pallets? Zo heb je een uniek meubel in je tuin, klaar voor een gezellig tuinfeestje.

Zelf hout bewerken?

Voor alle gereedschap kan je ook bij GAMMA terecht. Hout bewerken is niet alleen creatief; het is ook slim gezien. Zo bespaar je heel wat aan werkuren, terwijl je wel hoogkwalitatieve meubelpanelen in huis haalt. Zet bij GAMMA de eerste stap naar maatwerk. Je zult ontdekken dat het plaatsen van houten panelen verrassend makkelijk is.

Panelen en platen online bestellen

Naast planken en panelen koop je ook meubelpaneel accessoires zoals beugels, plankdragers tot meubelknoppen. Het is handig om alle hout en accessoires thuis te laten leveren. Zo hoef je zelf niet te sleuren. Reken erop dat je bestelling in goede en veilige handen is bij GAMMA. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken