Tuinhuis kopen bij GAMMA

Of je nu een kleine of grote tuin hebt, bij GAMMA vind je altijd een mooi en betaalbaar tuinhuis. Met ons klusadvies bespaar je bovendien extra op de aankoop van je favoriete tuinhuis, omdat je er zelf eenvoudig mee aan de slag gaat. En elk tuinhuis richt je eenvoudig in zoals jij dat wenst. Hierdoor krijgen alle tuinspullen een plekje achter slot en grendel.

Modern tuinhuis of tuinberging met plat dak

Een modern tuinhuis met een plat dak is erg makkelijk om te plaatsen. De montage gebeurt namelijk met een tand-en-groefsysteem waarmee je zelf aan de slag kan. Het is ook mogelijk om je tuinhuis uit te breiden met een tuinberging, een overkapping of een lounge. Dan loopt het plat dak van je tuinhuis bijvoorbeeld gelijk met het dak van je tuinberging. En hierdoor ziet je tuinconstructie er heel strak en modern uit. Bovendien creëer je dan extra bergruimte met een aanpalend tuinterras of carport. Zowel het plat dak van je tuinberging als tuinhuis hebben een licht hellende hoek, waardoor er geen water op het dak blijft staan. De kleine overstek aan de dakranden beschermt de muren tegen regenval. En tot slot dringt het water niet door het dak heen dankzij het waterdichte asfaltvlies. Wil je info over hoe je dit best aanpakt, bekijk dan hoe je zelf jouw tuinhuis monteert.

Praktisch tuinhuis in kunststof

Een kunststof tuinhuis is ideaal als je een tijdelijke bergruimte nodig hebt of als je later jouw tuinhuis nog wilt verplaatsen. Dit tuinhuis is dus erg mobiel en ideaal als je nog verhuisplannen hebt. Moderne kunststof tuinhuizen zien er bovendien natuurlijk uit, terwijl je geen enkel onderhoud hebt. GAMMA beschikt over zowel kleine als grote kunststof tuinhuizen, met enkele of dubbele draaideuren. En wil je vooral een betaalbaar tuinhuis kopen, dan is dit type tuinberging de ideale oplossing.

Stevig tuinhuis in metaal

Klus je heel vaak in de tuin, dan heb je ook veel materiaal. En met een metalen tuinhuis berg je zwaar gereedschap eenvoudig op. Deze metalen tuinberging is zeer stevig en dus praktisch als je zware tuinmaterialen opbergt. Dit tuinhuis gebruik je bijvoorbeeld om gereedschap, tuinaccessoires, tuinmeubelen of andere waardevolle spullen veilig te bewaren. Dit tuinhuis bestaat bovendien uit een poedercoating die geen enkel onderhoud vergt.

Recent bekeken