16.
99
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

Wees voorzichtig met het gebruik van biocides. Lees voor elk gebruik steeds het etiket alsook de productgegevens.

KB multisect (200 ml) beschermt je sierplanten drie tot weken lang tegen hardnekkige insecten zoals bladluizen, wolluizen, witte vliegen, rupsen en tripsen. Gebruik vanaf maart tot oktober, zichtbaar resultaat na 24 uur. Werkt best wanneer het niet regent of vriest. Tip: wees voorzichtig met het gebruik van biocides. Lees het etiket en de productgegevens voor elk gebruik. Nog een tip: deze biocide is ook erg doeltreffend tegen buxusmotten en buxusrupsen.

Specificaties

Product
Productsoort Multisect RTU
Productnummer 361804
Gewicht product 200 gr
Hoogte product 18.0 cm
Lengte product 4.5 cm
Breedte product 8.0 cm
Merk KB
Ecocheque Nee
Algemeen
Type Insectenbestrijding
Gebruik
Dispenser type Spuitbus
Toepassingsmethode Direct
Beoogd gebruik Kruipende insecten
Binnen/buitengebruik Buiten
Technische kenmerken
Substantie Vloeistof
Accessoires
Reservevulling Nee
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen
EUH401: Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P103: Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. P234: Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. P270: Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. P391: Gelekte/gemorste stof opruimen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Reviews worden geladen

Recent bekeken