De beste tuinverzorging kopen bij GAMMA

Met de beste tuinverzorging geniet je veel langer van planten, borders en het gazon. Naast een gezonde dosis zon heb je verder alles zelf in de hand: een gezonde tuinberegening, vetstoffen en potgrond, bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte en schoonmaakproducten. GAMMA zorgt voor de juiste voeding van de groene borders en grassen. Heb je geen tijd voor onderhoud, dan vind je degelijk kunstgras aan scherpe prijzen.

Pompen

Een makkelijke gieter, plantenspuiten, sproeiers, een pomp, tuinslang en regenton? Alles samen maakt beregening heel wat uit in je tuin. Niet alleen bij een hittegolf als je tuin nood heeft aan extra water, maar ook om je planten en struiken van de nodige vetstoffen te voorzien of je regenwater te gebruiken voor de schoonmaak.

Ongediertebestrijding

Een mollenverjager, muizenvallen of slakkengif? Ongediertebestrijding kopen is een slimme zet om je moestuin, gazon en beplanting mooi en gezond te houden. Ook voor binnenruimtes biedt GAMMA ecologisch verantwoorde ongediertebestrijding en onkruidbestrijding. Kies je product op basis van het onkruid dat je wil bestrijden, en de manier waarop. Heel wat producten gekende merken van onkruidbestrijding zoals Aquaplan, Bayer, Compo, HG, Hozelock en Rubson zijn meteen klaar voor gebruik.

Onderhoud gazon en borders

Naast universele potgrond biedt GAMMA meststoffen met een specifieke werking zoals een meststof voor je gazon, een meststof voor je buxus, een bodemverbeteraar, hydrokorrels, turf, enzovoort. Met het GAMMA graszaad leg je onder de juiste omstandigheden binnen enkele weken een schitterende grasmat aan. Ook voor het herstel van kale plekken in je gras vind je het juiste graszaad. Fleur ook je tuin op met bloembollen en zaden voor vrolijk gekleurde bloemen en groenten van eigen kweek. Heb je niet zo’n groene vingers en vermijd je liever onkruid? Dan is sierschors een uitstekende keuze: het ziet er niet alleen goed uit in je tuin of voortuin, maar beschermt je bodem ook tegen uitdroging, warmte en koude.

Kunstgras

De ideale manier om het hele jaar door een perfect groene tuin te hebben is kunstgras. Zo heb je permanent controle over het uitzicht van je gazon. Uitstekende keuze dus als je weinig tijd hebt om te maaien. Ook kleed je met een kunstgrasmat je balkon in, demp je voetstappen en is het gewoon veel aangenamer om over te lopen.

Recent bekeken