Dakgoten & regenpijpen

15 resultaten
Bekijk de TOP 10

Dakgoten en regenpijpen kopen bij GAMMA

Een mooie aansluiting tussen jouw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking springt éxtra in het oog. Al kost het je niet extra moeite of tijd om dit piekfijn voor elkaar te brengen. Dakgoten bevestigen gaat zoveel makkelijker met GAMMA. De hele afwatering sluit perfect aan en vormt esthetisch één geheel met jouw dak!

Afwatering aan de beste prijs/ kwaliteit

Wil je regenpijpen en dakgoten kopen? Een aantal besparende kooptips:

• Ontdek kwalitatieve dakgoten en regenbuizen aan de beste prijzen in de GAMMA webshop.
• Ga je de klus zelf doen? Neem vooraf de afmetingen al op. Zo koop je pakketten op maat en hoef je de dakgoten nadien niet te verzagen.
• Reken op het juiste advies. Bij alle producten vind je meer info om de juiste dakbedekking te kopen. Ook vind je suggesties over bevestigingsmaterialen zoals dakgoot beugels en golfplaatklemmen. Golfplaatklemmen zorgen voor de juiste afstand tussen de muren en dakgoot om ervoor te zorgen dat het water mooi in de goot valt.
Voorzie ook het juiste elektrische gereedschap nodig zoals een klopboormachine. Deze boren zijn uiterst geschikt voor het zwaardere boorwerk, zoals in beton of steen.
Ook een dopsleutel, fijngertande ijzerzaag en rolmeter leg je best in handbereik.

Op zoek naar een pakket dakgoten en regenpijpen?

Heb je de juiste afmetingen, dan kan de kluschat onderaan je verder op weg helpen. Of kan je meteen langsgaan in jouw lokale GAMMA winkel.
Reken ook zeker op jouw professionele GAMMA montageservice als je de klus liever overlaat aan ervaren professionals. Zo ben je écht zeker van een vlotte waterdoorloop.

Recent bekeken