Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Dakgoten & regenpijpen

15 resultaten
Bekijk de TOP 10

Dakgoten en regenpijpen kopen bij GAMMA

Een mooie aansluiting op jouw dakgoten, regenpijpen en dakbedekking springt éxtra in het oog. Al kost het je niet extra moeite of tijd om dit piekfijn voor elkaar te brengen. Dakgoten bevestigen gaat zoveel makkelijker met GAMMA. De hele afwatering sluit perfect aan en vormt esthetisch één geheel met jouw dak! Ontdek slimme tips waarbij je bespaart op de aankoop van je dakgoot.

Dakgoot? Belangrijke kooptips

Ga je de klus zelf doen? Neem vooraf de afmetingen al op. Zo koop je pakketten op maat en hoef je de dakgoten nadien niet te verzagen. Handig is ook de info in je GAMMA webshop. Bij alle producten vind je namelijk meer info om de juiste dakgoten en regenpijpen te kopen. Ook vind je suggesties over bevestigingsmaterialen zoals dakgoot beugels en golfplaatklemmen voor je afdak. Golfplaatklemmen zorgen voor de juiste afstand tussen de muren en dakgoot om ervoor te zorgen dat het water mooi in de goot valt.
Voorzie ook het juiste elektrische gereedschap nodig zoals een klopboor. Deze boren zijn uiterst geschikt voor het zwaardere boorwerk, zoals in beton of steen. Ook een dopsleutel, fijngertande ijzerzaag en rolmeter leg je best in handbereik. Je dakgoten en regenpijpen plaatsen doe je vervolgens stap voor stap met de video’s voor dakbedekking en afwatering.

Afwatering bestellen

Goten en regenpijpen bestel je makkelijk online. Per type buis lees je meer over specificaties, zodat deze perfect aansluit op de rest van je afwatering. Bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle bouwmaterialen al in huis. Eens je weet welke dakgoten en regenpijpen best bij je woning passen, is een offerte aanvragen ook mogelijk. Dan ben je zeker van een perfecte plaatsing door je GAMMA expert.

Recent bekeken