Dakbedekking kopen bij GAMMA 

Heb je een nieuw dak nodig, dan vind je bij GAMMA alle materialen om jouw dakbedekking water- en luchtdicht te maken. Bekijk eenvoudig alle prijzen online om jouw hellend of plat dak volledig af te werken. Zowel voor lichte als zware dakconstructies heb je keuze uit meer dan 300 soorten dakbedekking.

Verschillende soorten dakbedekking

Om de kwaliteit van jouw dakbedekking te garanderen, beschikt GAMMA over verschillende gerenommeerde merken zoals Rubson en Aquaplan. Binnen elk merk vind je alle typen daken zoals kunstleien, bitumineuze leien of shingles, daktegels, dakpannen, dakplaten en golfplaten. Welk dak je ook hebt, in een paar stappen. Ben je niet zeker welke dakbedekking je nodig hebt voor je plat dak, bekijk dan advies om de ideale dakbedekking voor jouw plat dak te kiezen. Heb je al een leien dak, kom dan meteen te weten hoe je een kunstleien dak renoveert.

Dakbedekking in epdm, bitumen, rubber of pvc 

Welke dakbedekking je ook koopt, belangrijk is dat je de juiste accessoires hebt om de nok, hoeken of randen van je dak af te werken. Daarom is het eenvoudig om alle gereedschap voor je dakbedekking eenvoudig online te kopen. Voor een plat dak heb je keuze uit epdm, bitumen, rubber of pvc dakbedekking. Ook voor een dak met een lichte hellingsgraad zijn deze dakbedekkingsmaterialen heel erg geschikt. Dankzij merken als Rubson en Aquaplan heb je dan een dak dat heel lang meegaat. Online vind je de levensduur van elke dak bij elk type dakbedekking. In het algemeen geldt: hoe dikker de folie, hoe langer het materiaal meegaat.

Dakbedekking voor je tuinhuis en garage 

2-laagse shingles zijn bijzonder duurzaam en geschikt voor lichte dakconstructies, zoals een tuinhuis, carport of garage. Tegenwoordig zijn de shingles heel licht en tegelijk bijzonder sterk. De prijs voor 2-laagse shingles bedraagt ongeveer 25 euro per m². Dankzij de samenstelling van gemodificeerd bitumen gaan de shingles een stuk langer mee dan de klassieke shingles. Bovendien vind je in het assortiment Dakbehandeling producten om zowel je dak als je afvoer en muren te behandelen zoals coating en injectiemortel. Hierdoor is je woning extra beschermd tegen water of extreme weersomstandigheden.

Recent bekeken