Dakbedekking & dakgoten

Dakbedekking en dakgoten kopen bij GAMMA

Een dak beschermt je volledige huis, garage en tuinhuis. Een uitstekende dakbedekking is dus heel belangrijk om je woning droog en warm te houden. Bij GAMMA vind je dus alle materialen voor dakbedekking die het geheel waterdicht maken. Van stevige dakpannen tot grote dakplaten: voor alle oppervlakken vind je de meest ideale dakpan en dakgoot.

Waterdichte dakbedekking

Bij GAMMA vind je dakbedekking voor platte daken en schuine daken. Een plat dak bedek je makkelijk zelf met dakrollen, waterwerende folies, golfplaten en dakplaten. Evenals het gereedschap, bevestigingsmaterialen en dakbehandeling. Zo vind je waterwerende producten om alle kieren en gaten perfect waterdicht te maken. Hiervoor reken je op topmerken als Rubson en Aquaplan.

Dakreparatie

Bij lekkage is het belangrijk te bepalen wat de oorzaak is. Kapotte dakpannen? Of is je dakisolatie nat, maar zie je niets aan het dak? Dat kan misleidend zijn, omdat je dakpannen misschien niet goed meer aansluiten. Problemen aan het dakbeschot zijn immers niet altijd meteen zichtbaar. Of zie je duidelijke scheuren in het bitumen? Of is het je schoorsteen of dakkapel die lekt?
Voor elke lekkage vind je een oplossing bij GAMMA voor een professionele dakreparatie. Topkwaliteit coating, afdichtingsband, zelfklevend lood, injectiemortel, buitenhoeken en nokstukken? Zelf je dak vernieuwen doe je vervolgens met handige montagevideo’s. Zo lever je maatwerk.

Pvc, bitumen of epdm dakbedekking

Er zijn veel verschillende materialen voor jouw dak verkrijgbaar. Een paar veel voorkomende opties zijn een bitumen dakbedekking (dakleer), een dakbedekking van pvc (kunststof) of een epdm dakbedekking (rubber). Al deze soorten en nog andere koop je online of in je GAMMA.

Afvoer- en dakgoten

Kies uit afvoer- en dakgoten die perfect bij je dak passen. Zo zijn ze één geheel: niet alleen esthetisch, maar ook om een vlotte afwatering te garanderen.

Dakbedekking bestellen en plaatsen

In de webshop stel je dakbedekking zelf samen. Niet alleen voor een waterdicht dak, maar evengoed een mooi aangelegd dakterras. Rubberen tegels bijvoorbeeld kleden je plat dak mooi aan.
Reken je op een professionele plaatsing? Snel je offerte aanvragen? Dan realiseert de GAMMA dakwerkenservice jouw dak, vanaf de levering tot en met een piekfijne afwerking van de dakgoten, zowel bij hellende als platte daken. GAMMA vakmannen werken met topmerken als Aquaplan, dé Belgische referentie in dakbehandeling.

Recent bekeken