Dakbedekking & dakgoten

Dakbedekking en dakgoten kopen bij GAMMA

Waterdichte dakbedekking? Ontdek meteen wat jouw ideale dakbedekking is en stel jouw dakbedekking zelf samen.

Met GAMMA kan je perfect zelf aan de slag met dakbedekking.

Niet alleen de juiste dakpannen of daktegels bepalen de kwaliteit; ook de dakafdichting en dakbehandeling om alle holle ruimtes waterdicht te maken.
Een goedgeplaatste afwatering via dakgoten en afvoergoten zorgt ervoor dat je geen lekkage kunt hebben.
Reken je op een professionele plaatsing? Dan realiseert de GAMMA dakwerkenservice jouw dak, vanaf de levering tot en met een piekfijne afwerking van de dakgoten, zowel bij hellende als platte daken. GAMMA vakmannen werken met topmerken als Aquaplan, dé Belgische referentie in dakbehandeling.

Soorten dakbedekking

Roofing of dakcoating bestaat uit bitumen en kent iedereen, maar wist je dat GAMMA ook heel veel synthetische afdichtingen heeft, zoals EPDM en PVC? Factoren als ondergrond en ligging zullen vooral jouw keuze aan roofing bepalen. Een professionele dakbedekking heb je dus zelf in handen met de juiste aankoop aan dakmaterialen en gereedschap. Misschien heb je bijvoorbeeld baat bij een extra elastische afdichtingslaag of een bescherming tegen algen.

Dakbedekking tuinhuis

Speciale dakbedekking voor jouw tuinhuis? Ontdek welke afwerking bij jou het beste past, naargelang de kleur, de structuur en de bevestigingsmethode. Zo weet je meteen wat je nodig hebt.

Dakbedekking bestellen?

Dat kan héél eenvoudig in de GAMMA webshop. Bij alle producten vind je meer info om de juiste dakbedekking te kopen. Heb je vragen, dan helpt de kluschat onderaan je verder op weg. Of kan je langsgaan in jouw lokale GAMMA winkel.

Recent bekeken