• Gyproc
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Gipsplaten

19 resultaten

Gipsplaten kopen bij GAMMA

Gipsplaten kopen is onmisbaar bij het leggen van de basis van een vloer, plafond of muur. GAMMA biedt dan ook een breed aanbod aan platen die specifiek daarvoor bestemd zijn. Wil je gipsplaten kopen voor een voordelige prijs en van uitstekende kwaliteit? Dan kan de collectie van GAMMA je zeker en vast op weg helpen.

Gyproc voor muur, plafond en scheidingswand

GAMMA biedt een brede collectie aan gipsplaten voor muren, plafonds en scheidingswanden. Allemaal hebben ze dezelfde functie: het beschermen en verstevigen van de constructie zelf, die van groot belang is om comfortabel en duurzaam te wonen. Er zijn tal van gipsplaten verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren, zodat je precies de oplossing vindt die je nodig hebt om het beste uit je muren of plafond te halen. Zoek je gipsplaten voor de badkamer, dan is het een goed idee om voor waterwerende varianten te kiezen, zodat de badkamer hygiënisch en duurzaam blijft. Andere mogelijkheden zijn dan weer de ideale gipsplaten voor de slaapkamer dankzij een materiaal dat vervuilende stoffen absorbeert en afbreekt. GAMMA biedt meer dan genoeg oplossingen voor elke ruimte en situatie.

Een gyproc gipsplaat voor duurzaamheid en kwaliteit

Of je nu gipsplaten voor het plafond of de badkamer nodig hebt, altijd biedt GAMMA kwaliteit en duurzaamheid. Standaardplaten zijn 260 centimeter lang, maar er zijn wel heel wat verschillende mogelijkheden op het vlak van dikte, breedte én afwerking. Er zijn zowel modellen met een rechte boord als een afgeschuinde rand, afhankelijk van de situatie. GAMMA biedt je elke mogelijke oplossing!

Ontdek alles over gipsplaten en het plaatsen van gipsplaten dankzij het professionele klusadvies van GAMMA. Bestel je platen online bij GAMMA en laat ze daarbij vakkundig installeren door de GAMMA-montageservice.

Recent bekeken