Gipsplaten

Gipsplaten kopen bij GAMMA

Met gipsplaten kan je altijd aan de slag, of je nu veel of weinig tijd hebt om ze te plaatsen. Voordeel van Gyproc platen is dat je ze ook niet meteen hoeft af te werken, omdat het een droog systeem is.

Waarop letten bij aankoop gipsplaten?

  • De juiste gipsplaten kies je op basis van de ruimte waar je ze wilt plaatsen. Zo kies je uit platen voor binnenmuren, scheidingswanden of plafonds.
  • Naast de dikte bepaal je ook of je afgeschuinde of rechte hoeken nodig hebt.
  • Een derde bepalende factor is de watervochtigheid. Bij vochtige ruimtes gebruik je waterwerende Gyproc of cementplaten. Zelfs in lichtvochtige ruimtes zoals een keuken opteer je best al voor cementplaten. Deze zijn wat duurder in aakoop, maar gaan veel langer mee. Anders loop je met droge Gyproc in weinig tijd vochtschade op.

Hoe Gyproc platen correct bestellen?

Een populaire manier van Gyproc plaatsen is met de superstevige metal stud profielen. Ontdek hoe je verschillende Gyproc klussen aanpakt. Bij elke klus staat er welk gereedschap je nodig hebt. In onze webshop kan je deze dan meteen bestellen en morgen al mee aan de slag gaan.

Totaalafwerking met Knauf en Gyproc

Met gerenommeerde merken als Gyproc en Knauf biedt GAMMA totaaloplossingen aan, met het juiste gereedschap voor elke Gyproc klus. Want koop je alles bij één merk aan, dan ga je de prestaties ook aanzienlijk verbeteren, zoals akoestische, brandwerende of thermische eigenschappen.
Bovendien heb je bij GAMMA met Gyproc en Knauf professionele kwaliteit aan scherpe prijzen. Met een professionele GAMMA montageservice ben je dan ook zeker van een juiste plaatsing.

Recent bekeken