Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Bouwgereedschap

29 resultaten
Bekijk de TOP 10

Bouwgereedschap kopen bij GAMMA

Alleen met goed bouwmateriaal kan je degelijk bouwen en verbouwen. In de webshop helpen we je daarom om snel het juiste materiaal te vinden. Zo vind je professionele afdekzeilen en afdekfolies, bouwemmers en speciekuipen, puinruimzakken, betonmolens en kruiwagens. Met GAMMA Professional ga je voor topkwaliteit en reken je op de beste prijs-kwaliteit.

Klein tot groot bouwgereedschap

Een betonmolen kopen hoef je maar één keer te doen als je de juiste kiest. Afhankelijk van je bouwklussen kies je een betonmolen met de juiste laad- en mengcapaciteit. Voordeel bij GAMMA is dat bij weinig gebruik een betonmolen huren nog voordeliger is. Met bouwgereedschap zoals een schop, plamuurmes, afreilat, spatel en stopmes kan je beton, cement en mortel in alle hoeveelheden verplaatsen. In de webshop kan je de juiste grootte aan emmers en speciekuipen kopen, voorzien van elastische tot onbuigzame wanden. Hierdoor kan je voor elke bouwstof als beton of cement stevige kuipen en emmers kiezen die je ook altijd blijft hergebruiken.
Een kruiwagen mag ook zeker niet ontbreken om ook je bouwstoffen en bouwgereedschap makkelijk te vervoeren. Betrouw daarom op topkwaliteit kruiwagens met bijzonder sterke draagkracht en wielen.

Bouwgereedschap eenvoudig bestellen

Met de webshop kan je eenvoudig alles aan huis laten leveren. Zeker handig wanneer je zwaar bouwgereedschap nodig hebt. Bestel je voor 21.00 uur, dan je heb je morgen al jouw levering.

Recent bekeken