Bouwmateriaal kopen bij GAMMA

Alleen met goed bouwmateriaal kan je degelijk bouwen en verbouwen. In de webshop helpen we je daarom om snel het juiste materiaal te vinden. Zo vind je professionele afdekzeilen en afdekfolies, bouwemmers en speciekuipen, puinruimzakken, betonmolens en kruiwagens. Met GAMMA Professional ga je voor topkwaliteit en reken je op de beste prijs-kwaliteit.

Afdekzeilen en afdekfolies

Werk je op vloeren, trappen en dorpels? Dan wil je uiteraard de ondergrond optimaal beschermen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je zou morsen of de ondergrond beschadigen. Hiervoor kies je bij GAMMA uit waterdichte afdekzeilen en folies. Je kunt specifieke folies kiezen voor laminaat, kunststof, tapijten, hout, steen en beton. Zeker voor de tuin zijn extra stevige zeilen welkom zodat je er alle bouwmaterialen op kunt organiseren zonder scheuren te veroorzaken. In je webshop ontdek je verschillende materialen, diktes en kleuren. Werk je een tijdje en moet de folie netjes blijven liggen? Dan kies je meteen voor zelfklevende beschermfolie. Bij gladde ondergrond kan je een extra antislip afdekfolie kopen. En tegelijk verwijder je ze nadien makkelijk zonder sporen, vlekken of lijmresten achter te laten.

Bouwemmers en speciekuipen

In de webshop vind je naast de juiste grootte voor je emmers en speciekuipen ook elastische tot onbuigzame wanden. Hierdoor kan je voor elke bouwstof als beton of cement stevige kuipen en emmers kopen die je ook altijd blijft hergebruiken. Ook met mengkuipen en mengmaten kan je makkelijk zelf beton en mortel mengen.

Betonmolen en klein bouwgereedschap

Een betonmolen kopen hoef je maar één keer te doen als je de juiste kiest. Afhankelijk van je bouwklussen kies je een betonmolen met de juiste laad- en mengcapaciteit. Voordeel bij GAMMA is dat bij weinig gebruik een betonmolen huren nog voordeliger is. Met bouwgereedschap zoals een schop, plamuurmes, afreilat, spatel en stopmes kan je beton, cement en mortel in alle hoeveelheden verplaatsen. Een kruiwagen mag ook zeker niet ontbreken om ook je bouwstoffen en bouwgereedschap makkelijk te vervoeren. Betrouw daarom op topkwaliteit kruiwagens met bijzonder sterke draagkracht en wielen.

Recent bekeken