Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Vouwdeuren

12 resultaten
Bekijk de TOP 10

Vouwdeur kopen bij GAMMA

Met een vouwdeur benut je ruimtes maximaal, bij zowel kleine als grote ruimtes. Vouwdeuren zijn een persoonlijke smaak die zeer goed passen bij minder klassieke interieurs. De juiste keuze van een vouwdeur is niet alleen ruimtebesparend en isolerend, maar ook heel eigentijds. Het beantwoordt aan het flexibel kunnen wonen: je creëert met een vouwdeur de grootte van je ruimte dus volledig zelf.

Voordeel bij vouwdeuren

Bij kleine ruimtes is een vouwdeur vooral praktisch, omdat deze minder plaats inneemt dan een klassieke binnendeur. De deurvleugels vouw je makkelijk samen en vouw je ook zo ver open als je wenst. Zo regel je zelf de lichtinval en luchtcirculatie in huis, meer nog dan bij schuiframen.

Enkele of dubbele vouwdeur

Enkele vouwdeuren zijn vooral heel praktisch voor een badkamer, berging, toilet, smalle gang of andere kleine ruimtes. Een dubbele vouwdeur oogt symmetrisch en heeft een stijlvolle uitstraling. Naast verschillende kleuren is een verfijnde afwerking ook belangrijk. Met een PVC-toplaag is de deur ook makkelijk afwasbaar.

Decoratieve tot zwarte vouwdeur

Met een zwarte vouwdeur kleed je het interieur tijdloos aan. Ook zijn palissander vouwdeuren erg mooi omwille van de houten uitstraling. Voor elke woonstijl vind je vouwdeuren met een beschermende toplaag, UV- en waterbestendig.

Harmonicadeuren online bestellen

Vind je helemaal jouw stijl in de webshop? Dan is het mogelijk om ook alle deuren en ramen online te bestellen. Je harmonicadeur plaatsen gaat makkelijk en mocht je hulp nodig hebben: dat installeert de GAMMA-montageservice jouw deuren en ramen.

Recent bekeken