Deuren en ramen kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je altijd betaalbare ramen en deuren die aan jouw wensen voldoen. Als klusser heb je een extra voordeel bij jouw GAMMA, want het is mogelijk om alle deuren en ramen online te bestellen, samen met het deur- en raambeslag waarmee je de deuren en ramen wilt afwerken. Je hebt keuze uit meer dan 500 soorten houten of PVC deuren en ramen voor zowel binnen als buiten.

Betaalbare ramen en deuren

Dankzij het grote aanbod en de voordelige prijzen stel je alle deuren en ramen samen zoals je dat zelf wenst. Via de webshop filter je eenvoudig op de gewenste specifieke eigenschappen. Heb je een deur nodig die extra bestand is tegen water, die extra isolerend is of voorzien is van een inbouw deurslot? Voor elke kamer of toegang vind je de geschikte oplossing. In de webshop vind je stijlvolle binnendeuren, schuifdeuren, garagedeuren, glazen deuren, vouwdeuren en buitendeuren van merken als Grosfillex, Velux en Solid voor sterk voordelige prijzen. Deze merken beschikken zowel over effen, strakke deurbladen als deurbladen met een uitgesproken stijl.

Mooie deuren met een persoonlijke toets

Je kiest zelf hoe je een deur wenst af te werken. In de webshop vind je bijvoorbeeld zowel behandelde als onbehandelde deuren. Wil je de deur zelf lakken en een persoonlijke stijl geven, bekijk dan ons klusadvies om zelf jouw binnendeur te schilderen. Vervolgens bestel je zelf het deurbeslag en -accessoires waarmee je jouw deur wenst omhoog te hangen en af te werken, zoals deurklinken, deurscharnieren, deurlijsten en deurkassementen. Ook voor jouw buitendeur kies je uit mooie, betaalbare deurdorpels.

Elegante en praktische ramen

Een raam open je op vele manieren. Denk bijvoorbeeld aan kiepramen, draaikiepramen, valramen, dakramen en schuiframen. In de webshop filter je eenvoudig op het type raam en afwerking die je wenst. De houten en PVC ramen hebben elk een eigen uitstraling. Er zijn ramen met smalle en brede kozijnen die elk voor een eigen accent zorgen. Online bestel je ook het gewenste raambeslag om zelf je raam te vernieuwen of te vervangen.

Recent bekeken