Deuren & Ramen

Deuren kopen of ramen kopen? Je vindt ze allebei hier!

We vallen maar meteen met de deur in huis: we hebben écht alles in huis om jouw huis van poorten, deuren en ramen te voorzien. Garagepoorten, binnendeuren, buitendeuren en alles wat daarbij komt kijken: deurdorpels, deurbeslag, deurlijsten en kassementen. Hetzelfde geldt voor onze ruime collectie ramen, schuiframen, dakramen en toebehoren zoals vensterbanken en vliegenramen. Last van tocht? Haal dan een van onze producten voor tochtwering in huis!

Binnendeuren en buitendeuren

Een mooie deur is een goede binnenkomer. Soms zien we bij het inrichten van ons huis het belang van de deur wel eens over het hoofd. Maar je deur beïnvloedt de stijl van je huis en is daarom allesbehalve een bijzaak. Zo kan je voor een authentieke eiken deur of net een moderne witte deur kiezen. Bij GAMMA vind je vele soorten deuren, zowel binnendeuren als buitendeuren. Maar ook vliegendeuren. Met horren hou je vliegen en andere insecten buiten, maar kan je tegelijkertijd van het mooie weer genieten.

Ramen, schuiframen en dakramen

Met het juiste raam haal je de juiste sfeer in huis. En licht. Lekker veel natuurlijk licht! Een kiepraam, een draaikiepraam, een openvallend raam: we’ve got it all! Bij de keuze voor het ene raam of het andere raam is niet alleen de grootte en de manier waarop het open gaat belangrijk, maar ook de afwerking. Zo hebben we ramen met een pvc omlijsting en ramen met een houten kader. Die laatste zijn vaak iets prijziger dan die eerste, maar zorgen wel voor veel karakter.

Recent bekeken