Toon meer Toon minder
  • Profile
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder

Meetapparatuur

10 resultaten

Multimeter, lijnlaser en andere meettoestellen kopen

Bij klussen in en rond huis is het soms heel belangrijk om tot op de millimeter te meten, zoals bij het snijden van isolatieplaten of het betegelen van muren. Met een lijnlaser creëer je zichtbare stralen en bereken je eenvoudig een bepaalde afstand. Een laser is daarom een onmisbare aankoop bij renovatieprojecten.

Wat is de beste lijnlaser?

Dat hangt af van je klus. Soms heb je voldoende aan een lijnlaser die één horizontale lijn produceert. Een kruislijnlaser, daarentegen, produceert zowel verticale als horizontale lijnen. Voordeel hierbij is dat je perfect met hoeken werkt, omdat deze laser exacte hoeken vormt van 90 graden.

Professionele lasers

Ga je lange afstanden heel nauwkeurig opmeten? Dan werk je met meettoestellen die hier speciaal voor ontworpen zijn, zoals een afstandsmeter of rotatielaser, eventueel in combinatie met een statief om nog makkelijker te werken. Een rotatielaser gebruik je om objecten nauwkeurig te nivelleren en vervolgens uit te lijnen. Dit toestel werkt met uiterst precisie tot op 20 m afstand, uiterst geschikt dus voor grote constructies. Deze professionele meettoestellen vind je onder andere in het Bosch Professional-gamma. In professionele meettoestellen zijn Bosch en Stanley bijzonder sterke merken.

Multimeter

Met een multimeter of universeelmeter meet je spanning, stroomsterkte en weerstand. Het is heel eenvoudig om een multimeter te gebruiken, al moet je zeer goed weten hoe je ermee werkt. Zo niet, kan dat gevaarlijk zijn. Daarom is het heel belangrijk om vooraf je grondig te informeren. Kies bij de aankoop van een multimeter altijd voor een digitaal meettoestel, want zo vermijd je afleesfouten.

Meettoestellen online bestellen

In de webshop is het eenvoudig om alle elektra te bekijken en te vergelijken. Zo vind je extra informatie bij elk product. Je vindt ook andere meetapparatuur zoals een weerstation, energiemeter of netwerktester. Heb je een woordje uitleg nodig, dan schakel je de kluschat in of ga je even langs in je GAMMA-winkel.

Recent bekeken