Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
  • Energiemeter
Meer informatie


2 resultaten
Profile energieverbruiksmeter voor stopcontact
Profile energieverbruiksmeter voor stopcontact ecoCheque
Kleurfamilie: Wit Breedte product: 77mm Hoogte product: 64mm
Met deze energiemeter kunt u het energieverbruik van al uw apparaten in zicht brengen. Bereken de verbruikskosten van uw toestel aan de hand van deze energiemeter met groot LCD ... Met deze energiemeter kunt u het energieverbruik van al uw apparaten in zicht brengen. Bereken de...
22.
29
Bekijk alles in energiemeter
Brennenstuhl Primera-Line energiemeettoestel zilver
5 klantreviews
Kleurfamilie: Zilver Breedte product: 80mm Hoogte product: 13.7cm
Het Primera-Line Energiemeettoestel van Brennenstuhl helpt energie én kosten te besparen. Het energiemeettoestel meet niet alleen spanning maar ook frequentie, stroom, vermogens... Het Primera-Line Energiemeettoestel van Brennenstuhl helpt energie én kosten te besparen. Het ene...
25.
99
Bekijk alles in energiemeter

Je verbruik controleren met een handige energiemeter

Meten is weten. Dat geldt ook voor ons energieverbruik. Vandaag misschien zelfs meer dan ooit, want energie kost geld. Zaak is dan ook om er, niet in het minst ten voordele van ons milieu, zuinig mee om te gaan. Een energiemeter kan hierbij een grote hulp zijn.

Wat is een energiemeter?

Een energiemeter is een apparaatje waarmee je op een eenvoudige manier het energieverbruik van de verschillende elektrische apparaten die je gebruikt kan meten. Zo krijg je onmiddellijk zicht op het aantal kWh dat je gebruikt en hoeveel dat verbruik je precies zal kosten.

Hoe installeer ik een energiemeter?

Je stopt de energiemeter stekker gewoon in het stopcontact. Vervolgens sluit je het apparaat waarvan je het verbruik wil kennen aan door de stekker van dit apparaat in het energiemeter stopcontact te steken. Schakel je apparaat aan en je kan het verbruik aflezen op het display van de energiemeter. Wil je meerdere apparaten tegelijk controleren? Dat kan, dan gebruik je gewoon een stekkerdoos.

Een energiemeter kopen helpt met besparen

Sluipverbruik hebben we thuis bijna allemaal. Denk bijvoorbeeld aan de televisie of een computer die constant in stand-by staan. Dit soort constant verbruik kan, hoe klein het dagelijks ook is, een aanzienlijke impact hebben op je jaarverbruik. Soms kan het zelfs duurder aantikken dan het wekelijkse verbruik van je wasmachine. Weten waar het sluipverbruik zich situeert is dus bijzonder handig om er voortaan verstandiger mee om te gaan en zo alweer wat extra euro's te besparen.

Een energiemeter kopen? Neem dan een kijkje op de website van Gamma of breng een bezoekje aan een van onze bouwmarkten en kies de voor jou beste energiemeter uit ons assortiment.

Recent bekeken