Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Slijpschijven & accessoires

81 resultaten
Bekijk de TOP 10
GAMMA diamantslijpschijf beton 230 mm
(1)
Breedte product: nullm Beoogd gebruik: Fijne rechte zaagsneden Materiaal: Staal
De Gamma diamantslijpschijf met een diameter van 230 mm is uitermate geschikt voor het slijpen van beton. De diamantslijpschijf is geschikt voor een haakse slijper.
43.
00
GAMMA diamantslijpschijf beton 125 mm
(1)
Breedte product: nullm Beoogd gebruik: Fijne rechte zaagsneden Materiaal: Staal
De Gamma diamantslijpschijf met een diameter van 125 mm is uitermate geschikt voor het slijpen van beton. De diamantslijpschijf is geschikt voor een haakse slijper.
15.
99
Bosch doorslijpschijf multi 125x1 mm
Breedte product: nullm Beoogd gebruik: Kleine werkstukken, Sloopwerkzaamheden Materiaal: Silicon carbide
De Bosch doorslijpschijf met diameter 125 mm is uitermate geschikt voor het slijpen van steen, beton en metaal. De doorslijpschijf is geschikt voor een haakse slijper.
2.
50
Bosch diamantslijpschijf 125 mm beton
Breedte product: nullm Beoogd gebruik: Sloopwerkzaamheden Materiaal: Metaal
Bosch universeel diamant doorslijpschijf 125mm voor beton, gewapend beton, kalkzandsteen en wasbeton. Gesegmenteerde slijpschijf voor een optimaal resultaat en een lange levensd...
52.
99
GAMMA slijpsteen dubbelzijdig
(2)
Breedte product: nullm Beoogd gebruik: Universeel Materiaal: Aluminium
De GAMMA slijpsteen is een dubbele slijpsteen. De steen heeft een grove zijde en een fijne zijde met een korrel. De grove zijde (120 korrel) van slijpsteen is bedoeld voor voorb...
3.
79
GAMMA afbraamschijf staal 125x6x22 mm 5,3
Breedte product: nullm Beoogd gebruik: Universeel Materiaal: Staal
De Gamma afbraamschijf 125x6x22,2mm is uitermate geschikt voor het slijpen van staal. De afbraamschijf is geschikt voor een haakse slijper.
2.
50
Ferm slijpsteen BGA1056
(1)
Breedte product: nullm Beoogd gebruik: Universeel Materiaal: Beton
De FERM slijpsteen BGA1056 is onder andere geschikt voor de FERM BGM1020 en BGM1005 tafelslijpmachine of werkbankslijpmachine. De steen heeft een diameter van 150mm, is 40mm bre...
19.
99
Bosch Professional doorslijpschijf 115 mm 1 mm 10-delig
(1)
Breedte product: nullm Beoogd gebruik: Universeel Materiaal: Metaal
Doorslijpschijf recht Standard for Inox - Rapido WA 60 T BF, 115 mm, 22,23 mm, 1,0 mm. Doorslijpschijven voor Inox met goede prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. Passend b...
16.
99
Bosch Professional doorslijpschijf 125 mm 1 mm 10-delig
(1)
Breedte product: nullm Beoogd gebruik: Universeel Materiaal: Metaal
Doorslijpschijf recht Standard for Inox - Rapido WA 60 T BF, 125 mm, 22,23 mm, 1,0 mm. Doorslijpschijven voor Inox met goede prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. Passend b...
18.
29
Slijpsteen nat 200x40x20 mm BGA1057 grijs
Breedte product: nullm Beoogd gebruik: Universeel Materiaal: Beton
De Ferm slijpsteen BGM1057 met een afmeting van 200x40x20mm is geschikt voor de nat-/droog tafelslijpmachine BGM1021 van Ferm. De slijpsteen heeft een korrel .
19.
99

Slijpschijf kopen bij GAMMA

Moet je materialen zoals steen of staal snijden of op een andere manier bewerken? Dan is een slijpschijf een essentieel gereedschap. GAMMA biedt verscheidene slijpschijven voor uiteenlopende doeleinden en wat meer informatie hierover is dan ook op zijn plaats. Welke slijpschijf je ook zoekt, GAMMA helpt je om het bewerken van materialen in en rondom het huis gemakkelijker te maken!

Diamant slijpschijf en andere alternatieven

Een slijpschijf is letterlijk een schijf of mes dat gebruikt wordt voor het slijpen of snijden van harde materialen, zoals steen en metalen. GAMMA heeft heel wat verschillende opties, waaronder een doorslijpschijf van Bosch uit silicon carbid en een diamant slijpschijf voor extreem harde materialen. Een slijpschijf uit metaal is een van de meest voorkomende varianten, maar een diamanten slijpschijf verleent zich nog beter voor het afslijpen of snijden van bijvoorbeeld beton. De Bosch Professional collectie biedt eveneens heel wat opties, waaronder slijpschijven uit diamant met verschillende diameters en diktes. Op die manier vind je bij GAMMA precies het slijpmateriaal dat je nodig hebt!

Een betrouwbare slijpsteen vind je bij GAMMA

Een slijpschijf uit steen gebruik je om materialen af te slijpen of af te werken. Deze is eveneens verkrijgbaar bij GAMMA. Ferm biedt als vooraanstaande merk verscheidene slijpstenen om harde materialen mooi en op een veilige manier af te werken. Hoewel de meeste varianten rond zijn, bestaan er eveneens vierkante slijpstenen om bijvoorbeeld hoeken gemakkelijker mee af te werken. Kortom, er is geen slijpschijf die GAMMA niet biedt om het werk veiliger én vlotter te doen verlopen!

Vertrouw op het GAMMA klusadvies over onder andere houtbewerking en dakwerken om je bewerkingsmateriaal op een goede manier te gebruiken. Bestel je je slijpschijven voor 21:00 uur, dan ontvang je ze de dag erna al thuis!

Recent bekeken