Elektrisch gereedschap accessoires kopen bij GAMMA

Elektrisch gereedschap gaat langer mee als je de juiste accessoires toepast. Zo gebruik je een bit of schroef die perfect past op je boormachine. Daarnaast maken de juiste elektrische accessoires het werk zelf een stuk makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan het juiste zaagblad. Alleen zo geniet je van een extra slimme aankoop.

Schuurkop en schuurbladen

Voor de koop van hulpstukken is het vooral belangrijk te weten wat past op de machine. Bij sommige slijpmachines is er bijvoorbeeld stofafzuiging voorzien, bij andere niet. Zo passen ook bepaalde schuurkoppen op een schuurmachine. Ook kijk je naar het soort ondergrond dat je wilt bewerken en kies je bijvoorbeeld de juiste korrel voor je schuurblad. Het getal dat bij de korrel hoort is gelijk aan het aantal korrels per vierkante centimeter. Korrel 50 is dus heel grof en gebruik je om een verflaag te verwijderen. Met korrel 180 of 240 maak je een oppervlak egaal glad. Polijsten doe je met korrel 800 waarbij je een flexibele polijstschijf nodig hebt. Heb je nog niet het juiste toestel? Dan helpt GAMMA je de juiste schuurmachine kiezen.

Slijpschijven

Gaat je klus verder dan schuren, dan kies je uit slijpschijven en accessoires die perfect passen op je slijpmachine. Hou hier vooral rekening met de ondergrond en de gladheid die je wilt bereiken. Bepaal goed welke verschillende korreldichtheden hierbij passen.

Hulpstukken bij gevaarlijke klus

Sommige hulpstukken heb je altijd nodig, bij elk type elektrisch gereedschap, zoals een veiligheidsbril en aangepaste werkkledij. Zo krijg je geen splinters of stof in je ogen en op je lichaam. Kies de veiligheid en bescherming die bij je past.

Elektrische accessoires eenvoudig bestellen

Werken met elektrisch gereedschap doe je best met een accuplatform. Zo koop je voor één toestel bijvoorbeeld verschillende passende accessoires en hoef je toch slechts één accu aan te schaffen. In de webshop koop je tegelijk hulpstukken waarmee je verschillende klussen uitvoert met slechts één elektrisch toestel. Bestel je voor 21.00 uur, dan heb je de volgende dag jouw levering al in huis.

Recent bekeken