Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Boormachines

110 resultaten
Bekijk de TOP 10

Boormachine kopen bij GAMMA

Elke doe-het-zelver wil een professionele en betrouwbare boormachine kopen. En dat doe je natuurlijk bij GAMMA. Of je nu kleine werken in huis wilt verrichten of een boormachine nodig hebt voor grotere projecten, bij GAMMA vind je ongetwijfeld de boormachine die je toekomstige werken tot een goed einde brengt.

De verschillende soorten boormachines bij GAMMA

Een boor is een onmisbaar apparaat bij het uit- of inboren van vijzen, maar ook bij het maken van gaten in harde ondergrond of materialen. Bij GAMMA vind je talloze modellen in verscheidene formaten en van uiteenlopende merken, waaronder Bosch en Makita. Een Bosch boormachine met accu kopen is perfect als je regelmatig in hout boort en daarbij niet afhankelijk wilt zijn van een kabel. Bij Makita vind je verscheidene accuboormachines als los apparaat of in een boorpakket, waarbij je ook noodzakelijke accessoires krijgt. Ten slotte pakt ook Black & Decker uit met verschillende boormachines, zoals een sterke pneumatische boorhamer voor steen en beton of een duurzame klopboor. Bij GAMMA vind je hoe dan ook de perfecte boor voor elke situatie.

De beste boormachine kopen voor elk werk

Het type boor dat je kiest hangt af van welk werk je ermee wilt uitvoeren. Een klopboor is bijvoorbeeld geschikt als je doorheen harde materialen moet geraken, terwijl een schroefboor de perfecte oplossing is voor het vastmaken van schroeven in uiteenlopende materialen, zoals hout. Een doorsnee Makita boormachine is perfect voor middelzware boorwerken, maar er zijn ook heel wat sterkere apparaten verkrijgbaar binnen het aanbod van GAMMA.

Bekijk het uitgebreide aanbod aan boormachines en krijg professioneel klusadvies over elektrisch gereedschap kiezen en het verschil tussen een boormachine en een schroefmachine. Bestel je boormachine voor 21:00 online en krijg die de dag erna thuis geleverd.

Recent bekeken