• Polijstmachine
1 resultaten
Ferm haakse poetsmachine 1400 W 180 mm
(2)
Toepassing: Schuren, Polijsten, Poetsen Accessoires bijgeleverd: Polijstkussen, Polijstvacht
De FERM haakse poetsmachine AGM1040 heeft een vermogen van 1400 Watt en is ergonomisch ontworpen met een soft grip voor het ultieme werkcomfort. De multi-grip handgreep zorgt vo... De FERM haakse poetsmachine AGM1040 heeft een vermogen van 1400 Watt en is ergonomisch ontworpen ...
99.
99
Alleen in de winkel te koop
Bekijk alles in polijstmachine

Een polijstmachine kopen bij GAMMA

Een polijstmachine kopen is een must voor het professioneel afwerken van eender welk soort oppervlakte. Of het nu gaat om een houten tafel of de autodeur. GAMMA beseft hoe belangrijk het is om over degelijk materiaal te beschikken en biedt dan ook gereedschap van kwaliteit. Bekijk op deze pagina het volledige aanbod aan polijstmachines van GAMMA.

Een poetsmachine voor elke situatie

Een polijstmachine of poetsmachine is een machine die bestaat uit een motor en een schoonmaakonderdeel. Bij GAMMA vind je een polijstmachine van het merk FERM, die kwaliteit garandeert bij het schoonmaken van eender welk type oppervlak. Dankzij een vermogen van niet minder dan 1400 watt wordt elke ondergrond optimaal schoongemaakt, zodat het er als nieuw uitziet én langer meegaat. De softgrip die op het systeem aanwezig is, maakt het werken daarbij veel aangenamer. En dankzij de multi-greep handgrip heb je veel meer controle tijdens het polijsten. Ten slotte beschikt het apparaat over een snelheidsregeling, waarmee je zelf de intensiteit van het schuren/polijsten instelt.

Een polijstmachine voor de auto

FERM biedt een excentrische polijstmachine, waardoor het resultaat nog beter aan de verwachtingen voldoet. Het apparaat is uiterst goed geschikt voor het polijsten van de wagen, mede dankzij de basisplaat met klittenband, waarop je de polijstschijven en schuurpapier eenvoudig vervangt. Daarbij komt ook nog eens dat het systeem over een snoer van 3 meter beschikt, waardoor je dus erg veel mobiliteit hebt tijdens het werken. Meer dan genoeg redenen dus om voor een polijstmachine te kiezen, verkrijgbaar bij GAMMA.

Ontdek alles over het kiezen van het juiste elektrisch gereedschap voor jouw klus in en om het huis>. Kom daarnaast ook meer te weten over de verschillende soorten schuurpapier om zelf beter te kunnen polijsten. Bestel je excentrische polijstmachine voor 21:00 uur en deze is morgen al bij je thuis.

Recent bekeken