Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Schuurmachines

42 resultaten
Bekijk de TOP 10

Schuurmachine kopen bij GAMMA

Een schuurmachine kopen bij GAMMA is een slimme zet als je zelf de handen uit de mouwen wilt steken in en rondom het huis - en daarbij van een mooi afgewerkt resultaat wilt genieten. Een schuurmachine is een apparaat dat je gebruikt voor het schuren en afwerken van materialen zoals hout en is dan ook een aanwinst voor elke doe-het-zelver en vakman. GAMMA biedt verscheidene soorten schuurmachines, waardoor je ongetwijfeld de beste oplossing vindt voor jouw situatie en budget.

Verschillende soorten schuurmachines bij GAMMA

GAMMA pakt uit met talloze verschillende schuurmachines van uiteenlopende merken. Een Bosch en Makita schuurmachine is ongetwijfeld de beste oplossing als je van kwaliteit en duurzaamheid houdt. Een excentrische schuurmachine met toerentaltelling en ergonomische handgreep is ideaal voor het afwerken van bijvoorbeeld hout én om meer controle te hebben over het schuurproces. Een vlakschuurmachine is dan weer ideaal voor het schuren van rechte oppervlakken, en ook de aanwezigheid van een microfiltersysteem (voor het verwijderen van stof tijdens het schuren) maakt zo'n toestel zeker de moeite waard.

Een bandschuurmachine voor het grove werk

Moet je grove oppervlaktes efficiënt kunnen schuren? Dan is een bandschuurmachine perfect. Een dergelijk toestel is heel krachtig, waardoor zelfs de grootste oneffenheden binnen de kortste keren geëgaliseerd worden. Ook hier zijn een ergonomische vormgeving en een uiterst handig microfiltersysteem aanwezig, met als gevolg dat je zowel properder als gemakkelijker schuurt. Bij merken als Bosch en Makita ben je hoe dan ook altijd zeker van een uitstekende kwaliteit bij elke schuurmachine.

Ontdek het GAMMA-advies over houtbewerking en de juiste schuurmachine kiezen om het beste uit je werken te halen. Geniet daarbij van een snelle levering van je nieuwe schuurmachine en kom gerust eens langs tijdens de openingsuren.

Recent bekeken