• Figuurzaag
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Figuurzaag

5 resultaten

Figuurzagen kopen bij GAMMA

Een figuurzaag kopen is een van de belangrijkste stappen wanneer je materialen zaagt waarbij een fijne afwerking en precisie essentieel zijn. Dankzij de juiste figuurzaag van GAMMA zaag je elk materiaal nauwkeurig, zodat je precies het resultaat bereikt dat je nodig hebt. Het aanbod figuurzagen van GAMMA is uitgebreid, waardoor je dus altijd vind wat je zoekt.

De verschillende figuurzagen van GAMMA

Figuurzagen zijn er in uiteenlopende vormen en formaten. Een schrobzaag van GAMMA geeft je de kans om harde materialen zoals kunststof en metaal te zagen, mede dankzij het ergonomische handvat en het 30 centimeter lange zaagblad. Een elektrische figuurzaag is dan weer het perfecte gereedschap om heel harde materialen precies te zagen. Daarnaast is deze ook veel veiliger. Als je een figuurzaag voor hout en alle noodzakelijke benodigdheden samen wil kopen, dan is een OK figuurzaag iets voor jou. Dankzij de accessoires is het mogelijk beter detailwerk uit te voeren. Het 10 centimeter lange zaagblad is alleen geschikt voor het zagen van hout. Kortom, GAMMA heeft heel wat in petto voor de doe-het-zelver of vakman die precies te werk wil gaan bij het zagen van hout en andere materialen.

Een figuurzaagbeugel voor efficiënter zagen

Een figuurzaag bestaat uit het zaagblad en de zogenaamde zaagbeugel, en ook dit laatste koop je bij GAMMA. Een uit staal vervaardigde beugel is een must-have om op een veilige en vlotte manier te werk te gaan met een figuurzaag, of het nu is voor het afwerken van een kunststof plaat of het zagen van hout. GAMMA maakt alles mogelijk met een uitgebreid aanbod.

Advies nodig over klussen in de tuin of houtbewerking? GAMMA bied het je! Bestel je figuurzaag eenvoudig online of kom gerust eens langs tijdens de openingsuren.

Recent bekeken