Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Werkschoenen & werklaarzen

14 resultaten
Bekijk de TOP 10

Werkschoenen kopen bij GAMMA

Werkschoenen kopen is essentieel voor elke werkman, zowel doe-het-zelvers als professionals. Bij GAMMA vind je een uitgebreid aanbod aan werkschoenen voor elke situatie, wat de vereisten ook mogen zijn. Tal van vooraanstaande merken bieden werkschoenen die van kwaliteit zijn, lang meegaan én een optimale bescherming bieden!

Werkschoenen en werklaarzen van verschillende merken

Merken als Busters en Dunlop pakken uit met werkschoenen in verschillende stijlen, maten en materialen. Voor een stevige schoen met een sportief ontwerp kan je bij Busters terecht, maar ook modellen met hoge enkel en outdoorsportuitstraling behoren tot het aanbod. Veel schoenen zijn warmgevoerd en voorzien van een extra dikke zool, waardoor ze ook perfect zijn om te werken op een minder gunstige ondergrond. Er zijn heel wat verscheidene kleuren verkrijgbaar, waaronder donkerbruin, de combi van zwart en wit voor een sportieve indruk of zwart-grijs. Ben je op zoek naar een goede veiligheidslaars? Dan is Dunlop het merk voor jou: de Protomaster collectie biedt niet enkel laarzen die hoog komen, maar ook nog eens statische elektriciteit verdrijven. Op die manier wordt werken zoveel veiliger én aangenamer.

Werkschoenen voor dames en heren

GAMMA biedt heel wat werkschoenen voor heren en dames. Veel modellen zijn unisex en kunnen daardoor door iedereen gedragen worden. De maten gaan van 40 tot 47, waardoor iedereen ongetwijfeld zijn gading vindt in de collectie. Zowel mannen als vrouwen zijn dus zeker van kwaliteit en duurzaamheid bij het kopen van werklaarzen bij GAMMA.

Vertrouw op het klusadvies van GAMMA en ontdek hoe je metselen of klussen in de tuin eenvoudiger en veiliger maakt met de juiste werkschoenen. Bestel je nieuwe werklaarzen voor 21:00 uur online en je krijgt ze de dag erna al geleverd.

Recent bekeken