700x200_klussen_tuin_NL .png

Klussen in de tuin

Eindelijk dat tuinhuis bouwen of een sfeervolle omheining plaatsen? Met ons klusadvies helpen we je graag op weg met tips voor klussen in de tuin. Je tuinklussen zullen niet langer blijven liggen.

klusdossier-345x194px-houten-schutting.jpg

Omheining plaatsen

Een afgebakende tuin biedt beschutting, privacy en veiligheid voor kinderen. Kies voor een omheining van houten tuinschermen of schanskorven.

 

Omheining plaatsen
klusdossier-345x194px-houten-terras.jpg

Terras aanleggen

Een terras is een oase van rust in de tuin. Leer alles over hoe je jouw eigen terras aanlegt. Van een houten terras tot een terras met keramische tegels.

 

Terras aanleggen
klusdossier-345x194px-oprit-klinkers.jpg

Oprit aanleggen

Een goede en stevige oprit is essentieel. Zelf een oprit aanleggen is een hele klus, maar met een handig stappenplan zeker mogelijk.

 

Oprit aanleggen
klusdossier-345x194px-tuinpad-klinkers.jpg

Tuinpad aanleggen

Tuinpaden zorgen voor een gemakkelijke en mooie doorgang door de tuin. Leg zelf een pad van grind, dolomiet of klinkers aan.

 

Tuinpad aanleggen
klusdossier-tuinhuis-345x194px.jpg

Tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis is een ideale opbergruimte en brengt een gezellige sfeer in de tuin. De plaatsing van het tuinhuis is in de meeste gevallen hetzelfde.

 

Tuinhuis plaatsen
klusdossier-carport-345x194px.jpg

Carport plaatsen

Onder een carport staat je auto op een veilige plaats. Er zijn verschillende carportkits verkrijgbaar. De plaatsingsmethode is voor de meeste systemen gelijk.

 

Carport plaatsen
klusdossier-pergola-345x194px.jpg

Pergola plaatsen

Een pergola brengt veel gezelligheid op je terras. Laat bijvoorbeeld een clematis, roos of druif in je pergola klimmen. Plaats je pergola in 4 stappen.

 

Pergola plaatsen
terras-in-tegels-of-beton-reinigen-345x194.jpg

Andere tips

Ontdek hier interessante stap-voor-stap tips voor klussen in de tuin. Jouw tuinklussen zullen niet langer blijven liggen.

 

Andere tips