Toon meer Toon minder
  • Schroot
Toon meer Toon minder
  • Dumaplast
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Plafond- en wandpanelen

213 resultaten

Wandplaat en plafondplaten kopen bij GAMMA

Denk je aan mooie wandplaten of plafondpanelen in hout, dan denk je aan GAMMA. Want zelf een wandplaat maken, hoeft echt niet moeilijk te zijn. Zo is GAMMA er voor iedereen die graag zijn handen uit de mouwen steekt. En extra besparen doe je door je wandplaten met ecocheques aan te kopen. Zo kies je bewust voor duurzaam hout. Ontdek welke wandplaat of plafondpanelen je precies nodig hebt.

Een decoratieve wandplaat siert je huis

Een wandplaat kan je bijzonder decoratief inkleden en één geheel laten vormen met wandplanken en zelfs plafondpanelen. Je hebt zoveel keuze uit wandplaten dat je voorkeur kunt geven aan het soort hout, de kleur of jouw gewenste toepassingen. Voor elke woonstijl vind je een wandplaat die jouw keuken, badkamer of bureau afwerken zoals jij dat wenst. Duurzaam hout vind je bij de massieve houtsoorten zoals steigerhout, grenen, vuren, populier of eik. Kunststof platen bieden dan weer het voordeel dat je geen onderhoud hebt aan de platen, terwijl ze er net uitzien als authentieke houten wandplaten.

Zelf aan de slag met houten plafondpanelen

Zelf je plafond plaatsen? Kies dan uit stevige, maar lichtgewicht plafondpanelen waarbij de vezels stevig geperst en makkelijk te behandelen zijn. Je eigen plafond plaatsen is niet alleen creatief; het is nog slim gezien ook. Zo bespaar je heel wat aan werkuren, terwijl je wel hoogkwalitatieve plafondpanelen in huis haalt. Zet bij GAMMA de eerste stap naar maatwerk. Je zult ontdekken dat het plaatsen van houten panelen verrassend makkelijk is.

Wandplaten en plafondpanelen online bestellen

Het is handig om plafond- en wandbekleding thuis te laten leveren. Zo hoef je zelf niet te sleuren. Reken erop dat je bestelling in goede en veilige handen is bij GAMMA. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken