Hout kopen bij GAMMA   

Hout heeft een warme, natuurlijke uitstraling en beschikt over heel wat voordelen. Als klusser ga je er namelijk zelf mee aan de slag en maak je alle meubels precies zoals je dat wenst. Zaag je het hout niet zelf, dan biedt GAMMA jou een maatwerkservice aan waarmee je alle hout eenvoudig op maat bestelt.

Alle soorten hout

Welk hout je ook verkiest, GAMMA heeft het! Houtsoorten zoals grenen, vuren, Douglas, populair, eik of naaldhout zijn heel mooi om zelf je meubels te maken. Ga je een tuintafel, nestkastje of rekje voor buiten maken, dan heeft GAMMA ook hiervoor het juiste tuinhout. Vergelijk alle soorten massief hout, balken, plaatmateriaal en tuinplanken eenvoudig online. Bovendien is GAMMA de specialist voor impregneerproducten waarmee je alle soorten hout tegen houtrot, schimmel en vocht beschermt. Meer info nodig? Bekijk ons advies om hout te bewerken en ga eenvoudig zelf aan de slag.

Standaard hout of op maat

GAMMA beschikt zowel over bouwhout als meubelpanelen en plaatmateriaal. We zijn dé bouwmarkt voor grote houten constructies en voor alle soorten houten afwerkingsmogelijkheden voor je vloer, wand of plafond. In de webshop kies je uit honderden soorten laminaat, planken, profielen en plinten. Vind je in de webshop niet de juiste afmetingen, dan zagen we jouw hout op maat. Bovendien zagen we alle houten panelen met professionele zaagmachines, zodat de kwaliteit van het hout intact blijft.

Duurzame houten planken

Houten planken gaan heel lang mee als je het juiste hout koopt. Daarom vind je bij GAMMA bijvoorbeeld krasvrije planken voor je vloer. Koop je houten planken voor je tuin, dan zijn geïmpregneerd hout of massief hout de meest duurzame opties. Hierdoor zijn de planken beschermd tegen vocht en tasten schimmels het hout niet aan. En met een laagje beits of verf zien jouw planken er terug als nieuw uit.

Recent bekeken