Hout

Hout kopen bij GAMMA

Denk je aan hout, dan denk je aan GAMMA. Want zelf een meubel maken, hoeft echt niet moeilijk te zijn. Zo is GAMMA er voor iedereen die graag zijn handen uit de mouwen steekt.
Je ontdekt er vele houten platen en panelen waar je een authentiek salontafeltje mee ontwerpt, tot zelfs een stevige boekenkast of industriële werktafel.

Houten platen

Afhankelijk van binnen- of buitengebruik hebben houten platen bescherming nodig. Waar mogelijk, is dit bij de productie al aangebracht. Zo heb je kunststof en synthetische afwerkingen evenals verschillende diktes, kleuren en houtsoorten.
Grenen, vuren, populier of eik? Ontdek het eigen karakter van een houtsoort. Kunststof platen bieden dan weer het voordeel dat je geen onderhoud hebt aan de platen, terwijl ze er net uitzien als authentieke houten platen. Hetzelfde geldt ook voor laminaat als uitstekend alternatief voor parket!

Zelf hout bewerken?

Voor alle gereedschap kan je ook bij GAMMA terecht. Hout bewerken is niet alleen creatief; het is ook slim gezien. Zo bespaar je heel wat aan werkuren, terwijl je wel hoogkwalitatieve meubelpanelen in huis haalt. Zet bij GAMMA de eerste stap naar maatwerk. Je zult ontdekken dat het plaatsen van houten panelen verrassend makkelijk is.
Heb je direct hulp nodig? Start dan meteen jouw chat onderaan deze pagina of ga even langs in je GAMMA winkel.

Recent bekeken